۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۸:۲۲

مدیرکل منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری:

۱۷۵۰ هکتار جنگل کاری اقتصادی در چهارمحال و بختیاری انجام شده است

۱۷۵۰ هکتار جنگل کاری اقتصادی در چهارمحال و بختیاری انجام شده است

شهرکرد- مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: یک هزار و ۷۵۰ هکتار جنگل کاری اقتصادی در چهارمحال و بختیاری در سال گذشته انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدی مقدم عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یک هزار و ۷۵۰ هکتار جنگل کاری اقتصادی در چهارمحال و بختیاری در سال گذشته انجام شد، اظهار داشت: جنگل کاری اقتصادی از فرصت‌هایی است که زمینه ساز حفظ جنگل‌ها را توسط بهره برداران فراهم می‌کند.

وی گفت: در گذشته فعالیت نهالستان‌ها و جنگل کاری در استان کشت درختان کبوده، سرو و کاج بود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری افزود: در چند سال اخیر نهال جنگلی از نوع بنه، زبان گنجشک، افرا، سنجد، سرو خمره‌ای، کبوده، داغداغان و بادام کوهی نیز در استان کشت می‌شود.

وی با اشاره به تلاش‌های منابع طبیعی برای حفاظت از اراضی منابع طبیعی و آزاد سازی اراضی تصرف شد، بیان کرد: بیش از ۱۵ هزار هکتار از اراضی ملی رفع تصرف شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در این زمینه ۱۱ پرونده تشکیل شده است.

وی با اشاره به وقوع حریق در جنگل‌های استان، اظهار کرد: مهمترین حریق در سالجاری در جنگل‌های بلوط بلند رخ داد که در عملیات اطفای حریق یک نیروی هلال احمر در پی اصابت سنگ به سر در ارتفاعات این منطقه فوت کرد.

وی تاکید کرد: این حریق در منطقه‌ای صعب العبور بود که اطفای آن با تلاش نیروی یگان حفاظت و نیروهای مردمی و نیروی سایر ارگان‌ها به سختی انجام شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به اهمیت طرح‌های آبخیزداری و آبخوان داری در استان، بیان کرد: طرح‌های آبخیزداری و آبخوان داری نقش مهمی در تقویت منابع آب زیر زمینی دارد.

وی با تاکید بر اینکه میانگین هزینه برای هر هکتار عملیات آبخیزداری ۱۰ میلیون ریال است، گفت: اجرای طرح آبخیزداری در این طرح در پنج هزار هکتار اراضی باید اجرایی شود.

مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به اینکه ۱۱ دشت کشاورزی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، گفت: چهار دشت از این تعداد ممنوعه است.

مدیر خانه مطبوعات چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اظهار کرد: بهره گیری از رسانه‌ها برای ترویج فرهنگ منابع طبیعی ضروری است.

میثم محمودیان بیان کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در بخش‌های مختلف ایفا کرده اند و حفظ منابع طبیعی نیز با کمک رسانه‌ها محقق می‌شود.

کد خبر 5001421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha