سید وحید بصام پژوهشگر ضمن بیان این مطلب درخصوص تولید آثار سفارشی درعرصه موسیقی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت : داشتن شناخت لازم نسبت به موضوع مورد سفارش از سوی آهنگساز در برخی موارد کار را از جنبه سفارش خارج کرده و آن را به عنوان اثری کاملا مستقل معرفی می کند به عنوان مثال موسیقی سریال هایی چون "زیر تیغ" ساخته حسین علیزاده ، "شب دهم " کاری از فردین خلعتبری وهمچنین موسیقی متن" امام علی"(ع) اثری از فرهاد فخرالدینی آثاری سفارشی بودند اما آنقدر خوب و شنیدنی بود که به عنوان یک قطعه کاملا مستقل و جدا از سریال ها می توان به آنها توجه کرد.
وی در ادامه افزود : به این ترتیب پذیرش سفارش حتی به شکل مناسبتی نه تنها بد نیست بلکه با آگاهی و شناخت کامل می تواند به کاری خوب و ارزنده تبدیل شود.
این نوازنده تار در توضیح کیفیت آثار تولیدی در حوزه موسیقی گفت : عدم شناخت مسئولان و متولیان فرهنگی از کارکرد موسیقی در گونه های مختلف باعث شده که اغلب سفارش ها در نازل ترین کیفیت به بازار عرضه شود که دراین بین می توان به آثاری که مرکز موسیقی صدا و سیما به مناسبت های مختلف با تصاویر بی ربط به موضوع تولید کرده اشاره کرد.
وی در پایان افزود : یکی از مشکلات تولید آثار سفارشی عدم کارشناسی صحیح درباره سفارش مورد نظراست که همین امر باعث شده تا موسیقیدان های برجسته و صاحب نام کناربکشند و عرصه را به کم تجربه ها بسپارند.
نظر شما