مجید نامجو پیش از ظهر امروز در حاشیه معارفه مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در اراک در پاسخ به سئوال مهر افزود :90 شهر از بین هزار و 60 شهر کشور با کمبود آب بر اساس استاندارها روبرو هستند که برنامه هایی برای رفع مشکل این شهرها در دست انجام است.
وی افزود : با برنامه ریزی های صورت گرفته امسال به طور قطع مشهد، بندرعباس و چابهاردر تابستان قطعی آب نخواهند داشت.
نامجو نظارت بر آبهایی که به صورت فله ای و تصفیه نشده در شهرها توزیع می شوند را وظیفه علوم پزشکی عنوان کرد و خاطرنشان کرد : ما مسئول کیفیت آبهایی که از لوله ها خارج می شود هستیم نه آبهایی که به صورت فوق توزیع می شود.
معاون وزیر نیرو با اشاره به اینکه شهرستان اراک نیز از شهرهای دارای مشکل آب است یادآور شد : تلاش شده با ایجاد تمهیداتی مشکل آب اراک به طور موقت تا راه اندازی سدکمال صالح برطرف شود.
وی همچنین در پایان برنامه در جمع خبرنگاران گفت : بر اساس برنامه چهارم توسعه برای رسیدن به نقطه مورد نظر برنامه باید سالانه 40 هزار میلیارد ریال به این بخش اختصاص یابد در حالی که اعتبارات امسال آب و فاضلاب کشور 16 هزار و 800 میلیارد ریال است.
نامجو تصریح کرد : بر اساس برنامه چهارم توسعه در کشور پوشش فاضلاب در کشور باید از 28 درصد به 45 درصد برسد که این امر نیازمند حمایت مالی بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه چهارم توسعه در زمینه فاضلاب روستایی باید به رقم 8 درصد برسیم اضافه کرد : تنها یک درصد روستاهای کشور دارای شبکه فاضلاب هستند .
نظر شما