پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱

یک مقام مسئول خبر داد:

خوراک صنایع پایین‌دستی در ایام محرم و صفر تأمین می‌شود

خوراک صنایع پایین‌دستی در ایام محرم و صفر تأمین می‌شود

رئیس دفتر توسعه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی گفت: مجتمع‌های پتروشیمی نیاز صنایع پایین‌دستی به محصولات مختلف را با توجه به افزایش تقاضا در ایام محرم و صفر به‌طور کامل تأمین می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مرضیه طهماسبی، رئیس دفتر توسعه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی با اشاره به افزایش تقاضا برای محصولات مختلف پلیمری و بسته‌بندی ایام محرم و صفر گفت: همانند سال‌های گذشته مجتمع‌های پتروشیمی کشور آمادگی دارند تا نیازهای صنایع پایین‌دستی را تأمین کنند و هیچ‌گونه کمبودی در بازار وجود نخواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه حفظ منافع تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان واقعی محصولات پتروشیمی به عنوان یک راهبرد مورد توجه ویژه دفتر صنایع پایین‌دستی قرار دارد، گفت: همانطور که بارها گفته شده است اعلام دقیق نیاز واقعی بازار از سوی اتحادیه‌های تأمین نیاز و انجمن‌های تخصصی مصرف‌کننده محصولات پتروشیمی می‌تواند بازار را با آرامش بیشتری همراه سازد.

کد خبر 5003266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha