پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۲۷

رئیس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه:

پویش "هر خانه کرمانشاهی یک حسینیه" در شهر کرمانشاه راه اندازی شد

پویش "هر خانه کرمانشاهی یک حسینیه" در شهر کرمانشاه راه اندازی شد

کرمانشاه- رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه از راه اندازی پویش "هر خانه کرمانشاهی یک حسینیه" به مناسبت ایام ماه محرم خبر داد.

مهدی عبدالمالکی پیش از ظهر امروز پنج‌شنبه ۳۰ مرداد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات تدارک دیده شده این سازمان برای ایام ماه محرم، اظهار کرد: با تاکید ویژه شهردار کرمانشاه، مناطق هشتگانه شهرداری با محوریت معاونت خدمات شهری از اوایل وقت امروز نسبت به تغییر فضای متفاوت از چهره شهر، نصب پرچم و سیاه پوش کردن شهر اقداماتی را آغاز کرده است و فضاسازی شهر تا فردا برای اقامه عزای امام حسین (ع) و یارانش مهیا می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه با همکاری هیأت مذهبی و قرارگاه کربلا در راستای لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل هر خانه به یک حسینه برای افرادی که امکان حضور در مراسم عزای حسینی را در مساجد و هیأت‌های مذهبی ندارند، پویش " هر خانه کرمانشاهی یک حسینه" را راه اندازی کرده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه ادامه داد: برای اجرای این پویش، ۵ هزار پرچم عزای حسینی برای توزیع در محلات شهر کرمانشاه تهیه شده است که در فاز اول آن ۳ هزار پرچم در مساجد و هیأت‌های مذهبی توزیع می‌شود.

عبدالمالکی در پایان با بیان اینکه یک حرکت خوب فرهنگی برای عزاداری سید الشهدا در کرمانشاه شکل گرفته است، تاکید کرد: مساجد و هیأت‌های حاشیه شهر در اولویت این پویش و توزیع پرچم‌ها قرار دارند.

کد خبر 5003650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha