پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۷

استاندار گیلان خبر داد:

مشارکت ۵۰ درصدی بخش خصوصی در پروژه های هفته دولت امسال گیلان

مشارکت ۵۰ درصدی بخش خصوصی در پروژه های هفته دولت امسال گیلان

رشت- استاندار گیلان با اشاره به هزینه بیش از دو هزار و ۳۸۷ میلیارد تومان برای پروژه های هفته دولت امسال، گفت: بیش از هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع صبح یکشنبه در حاشیه بهره برداری از دو پروژه برق منطقه‌ای ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: امیدواریم ملت ایران با الهام از نهضت عاشورای حسینی و در راستای صیانت و حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی گام بردارند.

وی با بیان اینکه دولت خدماتی خوبی به ویژه در حوزه عمران و آبادانی و خدمات زیربنایی همانند برق ارائه کرده است، افزود: با تلاش‌های صورت گرفته در زمینه افزایش و تقویت برق امسال تابستانی با حداقل خاموشی سپری کردیم.

استاندار گیلان با اشاره به بهره برداری از هزار و ۴۴ پروژه در هفته دولت امسال در استان، گفت: برای بهره برداری از این تعداد طرح بیش از دو هزار و ۳۸۷ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی با بیان اینکه در زمینه اعتبار در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش ۵۵ درصدی هستیم، تصریح کرد: از مجموع اعتبارات پروژه‌های هفته دولت امسال یک هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان نیز مربوط به بخش خصوصی است.

زارع با اشاره به اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا در بخش افتتاحیه‌ها دچار محدودیت هستیم، ادامه داد: حضور مدیران در مراسم افتتاحیه‌ها محدود شده است.

کد خبر 5005942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha