پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۴۵

10 تیر سالروز ابلاغ بند ج اصل 44 (4 ) / دلخوش در گفتگو با مهر:

تصویب لایحه اصل 44 با نظرات کارشناسی انجام خواهد شد

تصویب لایحه اصل 44 با نظرات کارشناسی انجام خواهد شد

سید کاظم دلخوش عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس روند بررسی لایحه اجرایی سیاست های کلی اصل 44 در مجلس را مثبت ارزیابی کرد و گفت: برای تصویب لایحه‌ای کارآمد و دقیق لازم است، نظرات کارشناسی همه جانبه و مطابق با سیاست های ابلاغی انجام شود.

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری مستمر کمیسیون ویژه اصل 44قانون اساسی در مجلس گفت: در این جلسات همواره مسئولان اقتصادی دولت نظیر وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان خصوصی سازی وکارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس شرکت دارند.

سید کاظم دلخوش افزود: در جلساتی که برگزار می گردد لایحه دولت و مواد مختلف آن طبق بررسی های کمیته کاری مرکز پژوهشها مورد بررسی و ویرایش قرار می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه بررسی لایحه ویژه اصل 44 در کمیسیون براساس تاکیدات مقام معظم رهبری و سیاست های ابلاغی است، تصریح کرد: می توان ادعا نمود که با توجه به برگزاری جلسات هفتگی کمیسیون روند بررسی لایحه مذکور مثبت و راضی کنده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون نمایندگان کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس لایحه اجرایی اصل 44 را به صورت ماده به ماده و دقیق جهت پیدا کردن نقاط قوت و ضعف آن بررسی می کنند، تصریح کرد: برای تنظیم لایحه ای کارآمد و دقیق لازم است با نظرات همه جانبه و مطابق با سیاست های ابلاغی اصل 44 کارشناسی های ویژه صورت پذیرد.

دلخوش جلسات برگزار شده کمیسیون را مثبت ارزیابی کرد و گفت: لایحه مورد بررسی با فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاست های ابلاغی اصل 44 با مواد مختلف در بندهای( الف، ب، ج، د،ه) تطبیق داده می شود.

عضو کمیسیون ویژه اصل 44مجلس با اشاره به اینکه کمیسیون ویرایش لایحه اصل 44 را از ابتدای آن و بدون در نظر گرفتن اولویت بندی فصول و مواد بررسی می کند، اظهارداشت: برخی موارد لایحه دولت با تلفیق طرح کمیسیون همراه بود و در بخش هایی نیز لایحه مورد قبول کمیسیون قرار دارد و یا با نظر دولت اصلاحات مورد نظر انجام می شود.

کد خبر 500681

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha