پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۴۴

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی:

۱۵ مسیر روستایی مسدود شده در سیلاب خراسان جنوبی بازگشایی شد

 ۱۵ مسیر روستایی مسدود شده در سیلاب خراسان جنوبی بازگشایی شد

بیرجند- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت: راه ارتباطی ۳۵ روستا در شبانه روز گذشته با سیلاب درگیر بوده و منجر به انسداد ۱۵ مسیر شد که بازگشایی این مسیرها انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسد الله جلال زاده ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران ادامه بیان کرد: به دنبال بارش باران طی دو روز گذشته، ۴۱ راهدار در قالب ۱۱ تیم عملیاتی در راستای عملیات بازگشایی محورهای روستایی بکارگیری شدند.

وی اظهار کرد: راه ارتباطی ۲۰ روستا در بیرجند، هشت روستا در شهرستان خوسف و هفت روستا در شهرستان نهبندان در شبانه روز گذشته با سیلاب درگیر بوده و منجر به انسداد ۱۵ مسیر شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی ادامه داد: با تلاش عوامل راهداری و سایر ارگان های امدادی کلیه محورهای روستایی آسیب دیده از سیل اخیر در همان ساعت اولیه بازگشایی شدند.

جلال زاده ادامه داد: در حال حاضر راهداران مشغول پاکسازی پلها، آبنماها، تخلیه قنوات ها و ریزش برداری کامل محورهای کوهستانی با هدف ایجاد ارتباط ایمن و پایدار برای راه هستند.

وی با بیان اینکه سامانه گویای ۱۴۱ راه ارتباطی بین هم استانی ها با مرکز مدیریت راه های استان است، گفت: مشکلات بوجودآمده به واسطه سیلاب توسط همشهریان به سامانه ۱۴۱ انعکاس یافته و در کوتاه ترین زمان ممکن رفع شده است.

کد خبر 5008055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha