به گزارش خبرگزاری مهر، این جلسه با حضور اساتید جامعه شناسی و متخصصین حوزه فرهنگ و هنر و به ریاست مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران بیستم خرداد ماه برگزار شد.
اصغر امیرنیا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در نشست یاد شده در سخنانی با تشریح فعالیت های انجام شده ، هدف از برپایی این نشست را تبادل نظر پیرامون چگونگی ساماندهی پژوهش های فرهنگی و اجتماعی و بهره گیری از یافته های پژوهشی در برنامه ریزی فرهنگی و هنری استان تهران عنوان کرد.
در ادامه پروفسور فرجاد آسیب شناس روانی و اجتماعی با اشاره به پژوهش های حوزه آسیب شناسی اجتماعی به برخی اولویت های پژوهشی این حوزه اشاره کرد.
دکتر پناهی جامعه شناس و محقق نیز در سخنانی، حوزه تغییرات فرهنگی شورای پژوهش را از پرداختن به موضوعات بررسی شده برحذر داشت و بازخوانی پژوهش های صورت گرفته و استفاده از روش فرا تحلیل را از ضرورت های مدیریت علمی و پژوهش های فرهنگی دانست.
رئیس اداره پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران نیز ضمن بیان پیشینه فعالیت های پژوهشی در دوره پنج ساله گذشته به تشریح اهداف و شرح وظایف شورا پرداخت.
گفتنی است در نخستین جلسه شورای پژوهشی ارشاد استان تهران، حسین شاکری نایب رئیس شورا، دکتر سلطانی روزنامه نگار، دکتر ناصربخت متخصص پژوهش هنر و وزیری (اسطوره شناس) حضور داشتند.
نظر شما