۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰

مدیر مخابرات منطقه کردستان:

توسعه فیبر نوری اولویت اصلی مخابرات منطقه کردستان است

توسعه فیبر نوری اولویت اصلی مخابرات منطقه کردستان است

سنندج - مدیر مخابرات منطقه کردستان توسعه فیبرنوری را یکی از اولویت‌های اصلی در راستای ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی در این استان عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت ضمن تشریح اقدامات و پروژه‌های مخابراتی انجام شده طی چند سال اخیر در سه حوزه تلفن ثابت، ارتباطات سیار و دیتا در سطح استان، اظهار کرد: از آنجایی که تلفن ثابت به عنوان اولین و پایدارترین وسیله ارتباطی همچنان مورد استقبال و اعتماد مشتریان قرار دارد، مخابرات منطقه با در نظر گرفتن این اصل، در راستای توسعه کیفی و کمی این حوزه اقدامات چشمگیری داشته است.

وی به توسعه کیفی تلفن ثابت اشاره کرد و گفت: استفاده از نسل‌های جدید و تجهیزات نوین تلفن ثابت از جمله سافت سویچ در مراکز کم ظرفیت در ابتدا و سپس در مراکز پرظرفیت و بهره‌گیری از تکنولوژی جدید بر بستر فیبر نوری با استفاده از تلفن ثابت از اقدامات انجام شده در این حوزه است.

وی ارائه سرویس SIPPHONE بر بستر فیبرنوری به مشتریان استان را یادآور شد و گفت: سرویس SIPPHone یک اکانت یا خط تلفن با استفاده از دسترسی فیبر نوری و تجهیزات سافت سویچ در مراکز مخابراتی می‌باشد که مخابرات به مشترکینی که از اینترنت مخابرات استفاده می‌کنند ارائه می‌دهد، در ضمن مشترکینی که از سرویس SIPPHONE استفاده می‌نمایند می‌توانند بدون هیچ‌گونه از تجهیزات اضافی در منزل از سرویس اینترنت مخابرات بهره مند شوند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان اعلام کرد: در پایان سال ۹۶ تعداد ۷۳ مشترک SIPPHONE در استان داشتیم که هم اکنون این رقم به سه هزار و ۴۰۸ مشترک رسیده است.

وی توسعه کمی در حوزه تلفن ثابت را مورد اشاره قرار و افزود: در پایان سال ۹۶، در مجموع ۱۸۶ کافوی نوری در استان نصب و راه اندازی شده بود که هم اکنون تعداد ۲۱۳ کافوی نوری در استان موجود است.

حکمت به توسعه و تقویت زیرساخت‌های مخابراتی در حوزه تلفن همراه اول مخابرات اشاره کر: و افزود با سرمایه گذاری‌های انجام شده شاهد ارتقاء کیفی و کمی شاخص‌های مد نظر در این زمینه هستیم که اعلام رضایتمندی مشتریان از خدمات و محصولات سرویس‌های قابل ارائه دلیلی برای این مهم است.

وی مشترکان تلفن همراه اول مخابرات را تا پایان سال ۹۶ یک میلیون و ۵۶۱ هزار و ۴۵ مورد اعلام کرد و گفت: تعداد مشترکان تلفن همراه اول مخابرات در سطح استان هم اکنون ۲ میلیون و ۱۲۴ هزار و ۲۵۵ مورد است که نسبت به سال ۹۶ با رشد ۹۶ درصدی همراه شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان بابیان اینکه ضریب نفوذ تلفن همراه اول مخابرات تا پایان سال ۹۶ در استان ۹۶.۴۵ درصد بوده است، گفت: هم اکنون ضریب نفوذ تلفن همراه اول به ۱۲۸ درصد رسیده است.

وی اضافه کرد: در پایان سال ۹۶ تعداد ۳۴۸ سایت دارای تکنولوژی 3G در استان وجود داشت که هم اکنون تعداد ۴۰۲ سایت دارای تکنولوژی 3G نصب و راه اندازی شده است.

وی تعداد سایت‌های دارای تکنولوژی 4G تا پایان سال ۹۶ را ۳۵۰ سایت اعلام کرد و گفت: هم اکنون ۵۰۰ سایت تکنولوژی 4G در استان وجود دارد.

حکمت با بیان اینکه توسعه بر روی باند پهن موبایل از راهبردهای اساسی مخابرات است، گفت: توسعه خدمات موبایل در روستاها بر اساس اصل مشتری مداری و اجرای عدالت اجتماعی در راستای ارائه خدمات یکسان به مشتریان مد نظر مخابرات می‌باشد که در تحقق این مهم توان و تلاش خود را به کار گرفته‌ایم.

وی افزود: در سال ۹۶ تعداد ۸۸۵ روستا تحت پوشش خدمات تلفن همراه اول قرار داشتند که هم اکنون تعداد روستاهای بهره مند از خدمات و سرویس‌های تلفن همراه اول به ۹۳۸ مورد رسیده است.

وی در ادامه به اهمیت اینترنت و نقش دیتا در زندگی روزمره مردم در عصر جدید تحت عنوان عصر تکنولوژی و ارتباطات اشاره کرد و گفت: برای توسعه‌ی کمی و کیفی دیتا و اینترنت مخابرات در استان، ضمن استفاده حداکثری از تمام پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود بیشترین اقدامات برای ارتقاء کیفی و کمی این حوزه صورت گرفته است که افزایش ظرفیت پهنای باند استان از 29(1STM) در سال ۹۶ به 122 (1STM) در سال ۹۹ دلیلی برای اثبات تحقق این مهم است که بیش از ۳۰۰ درصد رشد داشته است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به اینکه پورت‌های منصوبه ADSL تا پایان سال ۹۶ در مجموع ۱۴۵ هزار و ۳۷۶ مورد بوده است، یادآور شد: هم اکنون ۱۶۸ هزار ۵۷۲ پورت منصوبه ADSL در استان وجود دارد که مخابرات منطقه آمادگی خود را برای واگذاری آنها به متقاضیان اعلام می‌دارد.

حکمت تعداد روستاهای برخوردار از اینترنت پرسرعت در سال ۹۶ را ۴۵۰ روستا عنوان کرد و گفت: هم اکنون تعداد ۵۱۰ روستا از مزایای اینترنت پرسرعت بهره مند هستند.

وی همچنین توجه مخابرات را به توسعه کیفی در این حوزه، جهت فراهم نمودن شرایط لازم برای استفاده از آخرین تکنولوژی‌های نوین مخابراتیِ روز دنیا توسط مشتریان مطرح نمود و اظهار کرد: توسعه FTTH به عنوان راهبرد توسعه استان یکی از برنامه‌ها و استراتژی‌های مخابرات منطقه بود که در این شاخص موفقیت‌های چشمگیری داشته‌ایم.

وی گفت: تعداد مشتریان FTTH مخابرات در سال ۹۶ از ۱۵۱ مورد به دو هزار و ۷۵۵ مشترک رسیده است که از رشد چشمگیری برخوردار بوده است.

وی به توسعه پهنای باند اینترنت بر روی کابل مسی در استان اشاره کرد و یادآور شد: خوشبختانه در این حوزه عملکرد قابل توجهی داشته‌ایم که افزایش ۷۲۳ مشترک VDSL در استان نسبت به سال ۹۶ مهر تاییدی بر این مهم است.

حکمت با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته برای تقویت و توسعه دیتا و اینترنت مخابرات در حوزه باند پهن اینترنت (FTTH,VDSL,ADSL) مطلوب و مناسب ارزیابی شد، اعلام کرد: خوشبختانه در سال ۹۸ و سه ماهه اول ۹۹ موفق به کسب رتبه اول کشوری در تحقق شاخص‌های عملکردی حوزه دیتا شده‌ایم.

وی به توسعه زیرساخت‌های مخابراتی با صرف اعتبار و سرمایه گذاری‌های چشمگیر اشاره کرد و افزود: مخابرات منطقه کردستان بیش از سه هزار و ۹۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری روستایی ایجاد نموده که ۱۱۶ کیلومتر آن را در سه ماهه اول امسال اجرا شده است که با این اقدام مخابرات منطقه حائز رتبه اول کشوری در اجرای کابل کشی نوری روستایی شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اعلام این مهم که در چند سال اخیر راهبرد اصلی مخابرات، توسعه بر روی تامین و ایجاد زیرساخت‌های متناسب با تکنولوژی جدید است، افزود: در این راستا توسعه جدید صرفاً بر مبنای فیبرنوری بنا شده است که این امر ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی بر بستر آخرین تکنولوژی‌های مخابراتی را به دنبال داشته است.

کد خبر 5009106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ادی IR ۱۸:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۸
      0 0
      نود و نه درصد چ.رندیات مخابرات دروغ است ساکن سنندج هستیم ما بهتر میدونیم چقدر دروغ میگن