پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۰۰

جانشین فرمانده ناجا:

گمرک مرزبان اقتصادی کشور است

گمرک مرزبان اقتصادی کشور است

بندرعباس - جانشین فرمانده ناجا، گمرک را تنها مرزبان اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: اگر امروز چرخ تولید با وجود تحریم‌ها و مشکلات فزاینده‌ای چون کرونا می‌چرخد به همت جهادگران اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار قاسم رضایی روز چهارشنبه در بازدید از گمرک و بندرشهید رجایی بندرعباس، همکاری گمرک و پلیس را بسیار مثبت توصیف کرد و افزود: گمرک و پلیس امنیت اقتصادی دو بازوی مهم و یاری‌گر در عرصه اقتصادی هستند و با همکاری یکدیگر در عرصه مبارزه با قاچاق کالا خوش خواهند درخشید.

وی بیان اینکه به عنوان یک شهروند سپاسگزار خدمات شایسته و قابل دفاع گمرک است، گفت: امیدوارم گمرک و پلیس با یاری یکدیگر قاچاق کالا را کاهش دهند.

ناظر گمرکات هرمزگان نیز گفت: گمرک به عنوان مرزبان اقتصادی همواره در پی کاهش قاچاق و تخلفات است و خدماتی که گمرک در زمینه سامانه‌های مجازی ارائه می‌دهد و نیز اقدامات پیشگیرانه گمرک مانند کنترل بار به وسیله ایکس ری‌های کامیونی و رصد کالا از گمرک مبدا به گمرک مقصد توسط آنتن‌های RFID موید این امر است.

ابوالفضل اکبرپور با بیان اینکه در پنج ماهه اول سال ۹۹ صادرات ما از واردات پیشی گرفته است، گفت: صادرات افزون بر ۱۴ میلیون تن در برابر بیش از ۳ میلیون تن واردات که بیشتر مواد اولیه واحدهای تولیدی و کالاهای اساسی است، نشان‌دهنده گمرک در راستای افزایش صادرات غیرنفتی و کاهش واردات بی‌رویه است.

وی بیان داشت: در شرایط فعلی، عملکرد سازمان‌های مختلف در امر تجارت خارجی باید به گونه‌ای باشد که مشکلات و موارد دست و پاگیری که باعث تحمیل هزینه‌های اضافی به تولیدکنندگان است به کمترین رقم برسد.

ناظر گمرکات هرمزگان گمرک را حامی تولیدکنندگان داخلی و بازرگانان واقعی دانست و یادآور شد: سیاست و تلاش گمرک مبنی بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و حمایت از تولید ملی و تحقق شعار سال که جهش تولید است.

کد خبر 5009592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha