۵ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹

سازمان بنادر:

پیگیری ایران از آیمو مربوط به ماه‌های گذشته است

پیگیری ایران از آیمو مربوط به ماه‌های گذشته است

سازمان بنادر و دریانوردی در بیانیه ای اعلام کرد: پیگیری ایران از سازمان بین المللی دریانوردی مربوط به ۵ ناوگان ایران بوده که در چند ماه گذشته محموله خود را در بنادر ونزوئلا تخلیه نمودند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، این سازمان در بیانیه ای درخصوص آنچه به نقل از معاون امور دریایی این سازمان منعکس شده است، توضیح داد: پیگیری جمهوری اسلامی ایران از سازمان بین المللی دریانوردی درخصوص تهدیدات دولت آمریکا به کشتیرانی آزاد و ایمن در آب‌های بین المللی، مربوط به ۵ فروند ناوگان تحت پرچم ایران بوده که در چند ماه گذشته محموله خود را در بنادر ونزوئلا تخلیه نمودند و به سلامت بازگشتند.

در بیانیه سازمان بنادر و دریانوردی تصریح شده است؛ اقدامات خصمانه و غیرقانونی آمریکا در این مدت، ناقض حقوق بین المللی دریانوردی بوده و خطری جدی برای ایمنی و امنیت دریانوردی بین المللی محسوب می‌شود.

کد خبر 5009615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha