پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۱۸

پوریا آذربایجانی و ساخت یک تله‌فیلم

پوریا آذربایجانی فیلم تلویزیونی "جایی میان یک شهر" را برای شبکه دوم سیما در دست ساخت دارد.

آذربایجانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان مطلب فوق افزود: "هم اکنون مشغول پیش تولید تله فیلم "جایی میان کوچه های شهر" به تهیه کنندگی محمدرضا تختکشیان برای شبکه دو هستم. این فیلم حدود 20 روز دیگر در جنوب تهران کلید خواهد خورد و ما قصد داریم از بازیگران حرفه ای برای بازی در آن استفاده کنیم."

وی همچنین درباره اکران فیلم "روایت های ناتمام" که سال گذشته در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، عنوان کرد: "منتظر پروانه نمایش این فیلم برای آغاز اکران آن هستیم. اما به دلیل اینکه در فیلم از ستاره ها استفاده نشده، فکر می کنم "روایت‌های ناتمام"‌ باید در گروه سینمایی آسمان باز اکران شود."

فیلم تلویزیونی "جایی میان کوچه‌های شهر" داستان سرباز آذری زبان است که وقتی بعد از یک هفته مرخصی تشویقی به تهران برمی گردد، متوجه می شود دختر مورد علاقه اش به زودی ازدواج می کند. "روایت‌های ناتمام" هم قصه یک شب از زندگی ستاره، هنگامه و منیژه است که در آن ستاره پسیانی، هنگامه قاضیانی، سعیده امیرساعی، رضا قاضیانی و حسین سلیمانی بازی کرده‌اند.

کد خبر 501034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha