به گزارش خبرنگار مهر، سمینار ویژه و آنلاین کاتا با حضور ۹۲۰ کاتارو از کشورهای مختلف جهان توسط «ساکو موتو» قهرمان پیشین جهان برگزار شد.
در ابتدای این وبینار «ژنرال ناصر» رئیس کاراته آسیا ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان، به تعریف و تمجید از مدرس ژاپنی و کاراته ژاپن پرداخت و در ادامه «چا» دبیر کنفدراسیون آسیا هم مطالبی را ارائه داد که بیشتر تشکر از رئیس امارتی کاراته آسیا بود.
احمد صافی از مربیان بین المللی کاراته ایران که در این وبینار حضور داشت در مورد این برنامه به خبرنگار مهر گفت: برگزاری وبینار آموزشی کاتا توسط کسی که طعم طلای جهان را چشیده، رئیس کمیته فنی فدراسیون جهانی بوده و اکنون در زادگاهش سرگرم آموزش کاراته است، به اتفاق «کیونا» نفر اول کاتای جهان خیلی اهمیت داشت.
وی ادامه داد: استاد «ساکوموتو» و شاگردانش خیلی خونسرد و منظم کار خود را با نرمش و تکنیکهای پایه شروع کردند و ورزشکاران با آرامشی تمام و با انضباط که امتیاز مهم ژاپنیها است کار خود را انجام میدادند. نکتهای که خیلی جلب توجه کرد متانت و خونسردی در آموزش توسط مربی و اطاعت توسط هنرجویان بود. جابجایی هنرجویان و توجه به حرکت آنها نکته ساده اما مهمی بود که میبایست مورد توجه قرار گیرد. کاتای «سوپارم پی» را اجرا کردند و نکاتی هم گوشزد شد.
سرمربی ایرانی تیم ملی کره جنوبی افزود: قطعاً یک جلسه نمیتوانست در بر گیرنده نکات زیادی باشد. ولی نکته مهم این است که در زمان استراحتهای کوتاه، رئیس کنفدراسیون آسیا صحبتهایی غیر معمول در فرهنگ آموزش ارائه داد که در کاراته مرسوم نیست. در هر حال کاتاها ابتدا قسمت به قسمت و آرام و بعد با قدرت و سرعت بیشتر و کاملتر اجرا میشد و در ادامه کاتای آنان اجرا شد.
صافی در پایان گفت: برگزاری این دوره از نظر مدیریت و نظم و اطلاعات عمومی جالب توجه بود و انگار همه بخوبی به وظایف خود آشنا بودند. تمرکز و احترام و اجرای منطقی و تسلط راحت و روان مربی و ورزشکار نکته مهمی بود. خیلی در آموزشها ورود در ریزه کاریها نشد ولی از چشم تیز بین آنهای که باید تفاوت و مطالب را با درک بهتری دنبال کنند جالب توجه بود. ضمن اینکه در انتهای این برنامه، تمرین با «سای و بو» (نیزه کوتاه و چوب بلند) انجام شد که این نشان دهنده کاربردی بودن کاراته است که بسیار زیبا و دیدنی و البته محکم و قابل توجه تر دیده شود.
قابل ذکر است که در ادامه این آموزشها، کنفدراسیون کاراته آسیا در صدد بر گزاری سمینار کومیته است که متأسفانه با وجود قهرمانان طراز اول جهان از ایران و ژاپن، تدریس آن برعهده یک کاراته کا از مالزی گذاشته شده است.
نظر شما