به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرسول همتی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران و در نشستی خبری بیان کرد: یکی از برنامهریزی های این معاونت در راستای توسعه خدمت رسانی به ۴ میلیون و ۱۴۰ از هم استانیها بوده که از این میزان جمعیت تحت حمایت بالغ بر یک میلیون و ۶۷ هزار نفر را روستاییان تشکیل میدهند که این افراد نیز از ۸۹۵ خانه بهداشت سطح روستاهای استان خدمات درمانی دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت تحت پوشش این دانشگاه از جمعیت عشایری هستند تصریح کرد: ۵۱۷ مرکز جامعه سلامت نیز در تلاش هستند تا روزانه خدمات درمانی را در اختیار افراد مختلف جامعه قرار دهند این در حالی است که در استان فارس روزنه بالغ بر ۱۰۰ هزار مراجعه کننده در مراکز درمانی به ثبت رسیده است که با توجه به میزان جمعیت استان میتوان گفت سرانه مراجعه افراد به مراکز درمانی استان هر ۴۵ روز است.
او همچنین با اشاره به راهاندازی خانههای بهداشت عشایر، گفت: چرخه فعالیت بهداشتی عشایران استان با ایجاد این خانهها تکمیل شده و اکنون ٩٨ درصد از عشایر تحت پوشش خانههای بهداشت عشایری هستند.
او یادآور شد: در استان فارس بالغ بر ۷۰ درصد از جامعه دیابتی استان مورد شناسایی قرار گرفته است و توانستهایم بیش از ۹۰ درصد از افرادی که دارای فشار خون هستند را در استان فارس شناسایی و خدمات درمانی را به این افراد ارائه کنیم.
همتی در ادامه در خصوص سایر بیماریهای واگیر نیز متذکر شد: در بحث اچ آی وی نیز تا ٧٥ درصد تحت توانستیم پوشش بیمههای درمانی را گسترش دهیم و آموزشها را به ٩٥ درصد در جامعه افزایش دادهایم. طی دو سال و نیم گذشته در موضوع پیشگیری از ایدز بین ٦٦ دانشگاه کشور به دومین دانشگاه در پیشگیری و شناسایی ارتقا پیدا کردیم.
وی در خصوص کاهش صدمات حوادث رانندگی در استان فارس نیز یادآور شد: ایجاد سند تحول ترافیکی در استان فارس باعث شده تا میزان خسارتهای وارده به افراد در تصادفات رانندگی به کمتر از ۱۰ درصد و میانگین ۷ الی ۱۰ درصد در تصادفات رسیدهایم.
همتی ادامه داد: مرگ ناشی از زایمان نیز در استان فارس که پیشتر بیش از ۱۵ مادر بود کاهش چشمگیری داشته و اکنون تنها به شش مادر رسیده است.
نظر شما