به گزارش خبرنگار مهر ، تحقیقات نشان می دهد، در سالهای گذشته تعداد مدارس خصوصی و نیمه خصوصی و هزینه های مصرفی آنها افزایش یافته است اما این هزینه ها بیشتر صرف برنامه هایی از جمله کلاسهای موسیقی و زبان و تقویتی خارج از ساعت مدرسه ، سرویسهای ایاب و ذهاب ، ناهار و تغذیه دانش آموزان شده است.
بر اساس این گزارش ، کارهای تحقیقی به تدریج از برنامه ها حذف شده و دانش آموزان در یک چهارچوب مشخص و کلیشه ای تمرینات و تکالیف خود را انجام داده و تمایلی به مطالعه خارج ازکلاس نشان نمی دهند.
بررسی محققان نشان می دهد، از آنجایی که دانش آموزان بیشتر وقت خود را در مدرسه می گذرانند، والدین با پرداخت نقدی فرزندان خود را در کلاسهای فوق برنامه ثبت نام می کنند تا نتیجه بهتری کسب کنند، در صورتیکه دانش آموزان به علت خستگی زیاد، انگیزه و تمایلی برای شرکت در این کلاس ها ندارند.
از سوی دیگر به علت ارتباط کمتر والدین و دانش آموزان، مشکلات روحی گوناگونی نیز برای دانش اموزان ایجاد می شود بنابراین توصبه می شود تا والدین قبل از تصمیمات به ظاهر جذاب در مورد جنبه های گوناگون آن مطالعه و بررسی لازم را انجام دهند.
نظر شما