به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم جمیری صبح چهارشنبه در دیدار با امام جمعه گناوه اظهار داشت: تاکید ما همواره بر اقدامات جامع و شفاف در جهت رونق کسب و کار مردم و پیشگیری از مقوله قاچاق بوده است ولی با هرگونه دستورالعمل شتاب زده و بدون برنامه ریزی مناسب مخالف هستیم.
نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: تصمیمات در مرکز باید بر اساس شرایط زمان و مکان و وضع موجود اتخاذ شود و با رایزنیهای خوبی که با مسئولین کشوری داشتیم معضل فعلی معیشت مردم بزودی حل شود.
وی افزود: وظیفه تمامی مسئولین و کارگزاران سیاست گذاری و اقدام در راستای منویات مقام معظم رهبری در جهت کسب رضایت مردم و گره گشایی از مشکلات آنان است و گرنه اشغال مسئولیتها و در خصوص مشکلات مردم منفعلانه عمل کردن هنر نیست.
جمیری عنوان کرد: در بحث کالای همراه ملوان رایزنیهای بسیار خوبی با وزیر کشور داشتیم که ایشان نیز با دیدگاههای مطرح شده همراهی خوبی داشتند و بزودی این مشکل حل خواهد شد.
نظر شما