پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۲۲

مجوز برگزاری لیگ هندبال صادر شد

مجوز برگزاری لیگ هندبال صادر شد

فدراسیون هندبال توانست مجوز آغاز مسابقات لیگ برتر هندبال بانوان و آقایان را از ستاد مقابله با کرونا در ورزش بگیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فدراسیون هندبال بعد از گرفتن مجوز آغاز اردوهای تیم ملی توانست مجوز آغاز مسابقات لیگ برتر بانوان و آقایان را از ستاد مقابله با کرونا در ورزش بگیرد. البته مسابقات باید به صورت متمرکز و با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی انجام شود.

شیوع کرونا در چند ماه گذشته باعث شد کلیه فعالیت‌های ورزشی با وقفه رو به رو شود و به غیر از فوتبال برگزاری لیگ سایر رشته‌ها با مشکل جدی مواجه شود. پس از تصمیم فدراسیون هندبال به برگزاری لیگ برتر آقایان و بانوان از مهرماه سال جاری، پیگیری‌های لازم در این خصوص جهت کسب مجوز لازم از ستاد مقابله با کرونا در ورزش صورت گرفت که این پی گیری‌ها سرانجام نتیجه داد و امروز از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی مجوز برگزاری لیگ برتر هندبال به صورت متمرکز و با رعایت کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی صادر و به فدراسیون هندبال به صورت کتبی ابلاغ شد.

علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون با اشاره به این مطلب و ابلاغ مجوز مذکور افزود: با توجه به اینکه مشخص نیست ویروس کرونا تا چه زمانی با ما همراه است و از آن جایی که معیشت بازکنان و مربیان ما در خطر جدی قرار گرفته بود و حدود هفت ماه هیچ قرار داد و دریافتی ورزشکاران حرفه‌ای ما نداشتند و همچنین برای انتخاب بازیکنان ملی نیازمند برگزاری لیگ بودیم، خوشبختانه پی گیری‌ها جواب داد و با حمایت دکتر علی نژاد معاونت ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و همچنین دکتر مسجدی سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی پس از اخذ مجوز برگزاری اردوهای ملی موفق به اخذ مجوز برگزاری لیگ برتر هم شدیم.

پاکدل با تشکر از مسئولان وزارت بهداشت گفت: ما بیش از ۴ جلسه با مسئولان این وزارتخانه داشتیم و پروتکل‌های تنظیم شده فدراسیون ما برگرفته از پروتکل فدراسیون جهانی هندبال بوده و حتی کامل‌تر از آن هم هست و اتفاقاً دوستان وزارت بهداشت و فدراسیون پزشکی ورزشی همکاری و مساعدت بسیار خوبی در این خصوص داشتند که صمیمانه از آنها تشکر می‌کنیم.
 

کد خبر 5014168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha