علی اصغر باغانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پیش نویس رأی دادگاه تشخیص دیوان عالی کشور مبنی بر محکومیت قطعی موسسه غیرمجاز هاوایی تهیه شده و به امضاء نهایی پنج عضو هیات رئیسه دادگاه رسیده است.
وی که از ارائه توضیحات بیشتر در زمینه جزئیات حکم خود داری کرد، گفت: این دادگاه رأی را اوایل هفته آینده به طرفین ابلاغ می کند و در آن زمان می توان در مورد جزئیات حکم صحبت کرد.
دکتر علیرضا جمشیدی سخنگوی قوه قضاییه روز گذشته در نشست خبری از محکومیت متهمان پرونده هاوایی خبر داد و اعلام کرد: رای پرونده دانشگاه هاوایی مبنی بر محکومیت قطعی شده و طی دو روز آینده اعلام می شود.
موسسه هاوایی که از سال های پیش در کشور به عنوان شعبه ای از دانشگاه هاوایی در آمریکا بدون مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری فعالیت می کرده است، با شگردهای خاص خود به افرادی مدرک می داده که ذی نفوذ بوده اند و غیر مستقیم می توانستند از فعالیت این موسسه حمایت کنند.
در دادگاه بدوی، این موسسه محکوم به تعطیلی و حبس سه ساله موسس خود شد که در جلسات بعدی ابطال مدارک و حذف محکومیت موسس در دادگاه تجدید نظر عنوان شد. که پس از ارائه مدارک و اطلاعات بیشتر در زمینه فعالیت های این موسسه و درخواست وزارت علوم در دادن رأی بر محکومیت بیشتر این موسسه، پرونده هاوایی در دیوان تشخیص عالی کشور که آخرین مرجع در رسیدگی این پرونده به شمار می آید مورد بررسی بیشتر قرار گرفت.
وزارت علوم از آذر ماه سال گذشته در انتظار رأی دیوان عالی در خصوص دانشگاه هاوایی است. پیش از این دکتر حسینی معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم به مهر اعلام کرده بود : وزارت علوم مدارک و اطلاعات لازم را در زمینه غیرمجاز بودن دانشگاه هاوایی به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و همچنین کمیسیون اصل نود ارائه کرده است و اکنون اقدامات لازم باید توسط شعبه 13دیوان عالی کشور صورت گیرد و رأی خود را در زمینه دانشگاه هاوایی اعلام کند.
همچنین مقرر شده بود جلسه رسیدگی به پرونده هاوایی 14 اسفندماه سال گذشته برگزار شود که به دلیل بیماری رئیس شعبه این جلسه به 23 اسفند موکول شد. این جلسه مجددا به دلیل بیماری رئیس شعبه رسیدگی این پرونده به تعویق افتاد.
خبرگزاری مهر، پس از اینکه جمشیدی در اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران اعلام کرده بود، دادگاه هاوایی به صورت علنی در خرداد ماه برگزار می شود با پیگیری متوجه شد که این دادگاه به صورت غیرعلنی برگزار شده است و طرفین در انتظار رای باقی مانده اند.
نظر شما