به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام شهردار تهران به مناسبت شانزدهمین کنفرانس جامعه جهانی ایمن آمده است: درک این مساله که باید روزانه شاهد مرگ بیش از 16 هزار نفر در جهان و بیش از 120 نفر در ایران بر اثر حوادث ، به ویژه حوادث جاده ای باشیم برای هر انسانی موجب تاسف و رنجش است.
در ادامه این پیام آمده است: در کنار مرگ های ناشی از انواع حوادث که معمولا در نظام آماری کشورها ثبت می شوند بسیاری از آسیب ها، جراحات و معلولیت های ناشی از وقوع حوادث در ساختارهای مختلف اجتماعی نظیر خانه ، مدرسه ، محیط های ورزشی و تفریحی نیز وجود دارد که معمولا ثبت و یا گزارش نمی شوند و تاسف بار تر آنکه طبق آمارهای جهانی بیشتر این حوادث و هزینه های تحمیل شده گریبانگیر اقشار کم در آمد جوامع است.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: خوشبختانه در برنامه چهارم توسعه کشور، شاخص های مورد نظر برای یک جامعه ایمن از قبیل محوریت انسان سالم در برنامه های توسعه، توانمند سازی جامعه، ارتقای کیفیت زندگی ،ارتقای ایمنی در محیط های اجتماعی و افزایش ایمنی راهها و وسائط نقلیه، پیش بینی و اعلام شده که امید است با همیاری و همکاری تمامی بخش ها و مشارکت فعالانه مردم در کنار استفاده از تجارب جهانی بستر مناسب برای اقدامات ارزنده در این زمینه فراهم شود.
در ادامه این پیام آمده است: شهرداری تهران نیز با بهره گیری از رویکرد اجتماع محور و از طریق ساختارهای اجتماعی و سپردن امور مردم به خودشان در همه سطح (تعیین اولویت ها ،برنامه ریزی ، اجرا و ارزشیابی) با محوریت خانه های سلامت که در هر محله ایجاد و توسط مردم و بخش های مختلف اداره خواهد شد، در راستای تامین ،حفظ و ارتقای محله های ایمن گام برداشته و امیدوار است با همت عالی شهروندانش و بهره گیری از تجارب ارزشمند جامعه ایمن به زودی شاهد پیوستن کلانشهر تهران به شبکه شهرهای ایمن جهان باشیم.
نظر شما