پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۴۸

گوگل در مقابل درخواست اتحادیه اروپا تسلیم شد

گوگل در مقابل درخواست اتحادیه اروپا تسلیم شد

گوگل پربیننده ترین موتور جستجوی دنیا براساس درخواست اتحادیه اروپا زمان نگهداری از اطلاعات شخصی کاربران را به 18 ماه کاهش داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، این تصمیم در پاسخ به گروه بررسی اتحادیه اروپا در مورد حق خصوصی افراد اتخاذ شده است.

در حقیقت "گروه بررسی اتحادیه اروپا درباره اصل 29 برای حفاظت از اطلاعات" تردیدهایی را درخصوص توانایی واقعی گوگل در احترام به قوانین و ضوابط اروپا در مورد حق خصوصی افراد مطرح کرد. به اعتقاد این گروه، موتور جستجوی گوگل تمام موارد مورد علاقه کاربران خود را ثبت می کند.

این در حالی است که گوگل بارها اطمینان داده است که این اطلاعات را تنها برای تهیه اسناد آماری نگهداری می کند و هرگز در اختیار شخص ثالث نمی گذارد.

بر اساس گزارش مجله فوربس، نگرانی های مقامات اروپایی و آمریکایی و مصرف کنندگان در مورد حق خصوصی افراد، گوگل را مجبور به پذیرفتن درخواست اتحادیه اروپا کرد. بطوری که از این پس گوگل تنها به مدت 18 ماه ورودهای به سرور خود را نگهداری می کند و پس از پایان این دوره اطلاعات شخصی موجود در بانک های اطلاعاتی گوگل خود به خود پاک می شوند.

کد خبر 501500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha