پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۹

معاون علوم پزشکی شیراز اعلام کرد

آمار مبتلایان در شیراز از ۲۰ هزار نفر گذشت/ ۵ نفر دیگر جان باختند

آمار مبتلایان در شیراز از ۲۰ هزار نفر گذشت/ ۵ نفر دیگر جان باختند

شیراز – معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: آمار مبتلایان به کرونا در استان فارس به ۴۴ هزار و ۹۲۱ نفر و در شیراز به ۲۰ هزار و ۳۵۳ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرسول همتی بعد از ظهر شنبه با حضور در استودیو سلامت در جمع خبرنگاران، از انجام بیش از ۲۵۸ هزار مورد نمونه گیری از ابتدای شیوع کرونا ویروس در استان تا نیمه شهریور خبر داد.

وی مجموع موارد شناسایی شده از ابتدا تاکنون را ۴۴ هزار و ۶۲۸ مورد اعلام کرد و افزود: از این تعداد تاکنون ۴۱ هزار و ۹۲۱ مورد، معادل ۹۴ درصد، با بهبودی کامل از مراکز درمانی استان مرخص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

او در ادامه از بستری ۶۹۶ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان خبر داد که ۸۱ نفر به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند. معاون بهداشت دانشگاه همچنین از مرگ پنج هم استانی طی ۲۴ ساعت گذشته در اثر ابتلاء به کرونا ویروس خبر داد و گفت: با افزوده شدن این تعداد، مجموع موارد جان باختگان این بیماری از ابتدای شیوع بیماری تا نیمه شهریور به ۸۴۴ مورد افزایش یافت.

این مقام مسؤول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه به روال روزهای شنبه هر هفته، گزارشی از آمار تجمعی ابتلاء در شهرهای مختلف استان از ابتدا تاکنون ارائه داد که در این گزارش، شهر شیراز با ۲۰ هزار و ۳۵۳ مورد ابتلاء در رتبه نخست قرار دارد.

در این گزارش آمار کازرون با هزار و ۸۷۱ مورد؛ مرودشت با هزار و ۴۰۹ مورد؛ داراب با ۹۳۶ مورد؛ کوار با ۷۵۶ مورد؛ لامرد با ۷۵۵ مورد؛ قیر و کارزین با ۷۴۴ مورد؛ آباده با ۶۲۱ مورد؛ زرین دشت با ۶۱۷ مورد؛ فیروزآباد با ۵۴۳ مورد؛ ممسنی با ۵۳۲ مورد؛ مهر با ۴۶۸ مورد؛ زرقان با ۴۰۹ مورد؛ سپیدان با ۳۹۳ مورد؛ استهبان با ۳۷۶ مورد؛ کوه چنار با ۳۶۵ مورد؛ فراشبند با ۳۳۴ مورد؛ اقلید با ۳۳۱ مورد؛ پاسارگاد با ۲۸۰ مورد؛ خرم بید با ۲۶۳ مورد؛ نی ریز با ۲۲۳ مورد؛ رستم با ۱۷۴ مورد؛ سروستان با ۱۵۴ مورد؛ خرامه و ارسنجان هرکدام با ۱۳۹ مورد؛ بیضا با ۱۲۸ مورد؛ بوانات با ۱۱۸ مورد؛ سرچهان با ۶۲ مورد و بختگان با ۵۸ مورد در رتبه‌های بعدی این جدول قرار گرفته و مابقی آمار نیز مربوط به دیگر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان بوده است.

دکتر همتی بار دیگر از عموم مردم استان فارس خواست تا نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی دقت نظر ویژه داشته باشند تا بتوانیم با مشارکت دسته جمعی شاهد ریشه کنی این بیماری باشیم.

کد خبر 5016118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha