به گزارش خبرنگار محمد قهرمان رشید بعد از ظهر امروز در همایش جایگاه گردشگری مذهبی در توسعه سفرهای همگانی با اشاره به اینکه پایه اولیه اکثر تمدن ها هجرت است گفت : اسلام از تمدنهایی است که محدود به زادگاه خود نشد و در فاصله های دور از هم با شتاب رشد کرد و این تمدن بزرگ توجه بسیاری از گردشگران را به خود جلب می کند .
وی با اشاره به اینکه امروزه انسان ها می خواهند بی واسطه با طبیعت و جهان ارتباط بگیرند خاطر نشان کرد : در دنیای امروز جهانگردی علاوه بر تفریح اسباب واقع نگری و همچنین وسیله صدور فرهنگ هاست و به همین خاطر است که دولت ها در این زمینه بسیار سرمایه گذاری می کنند.
رشید با اشاره به اینکه قرآن هدف از گردشگری را اینه و عبرت از گذشتگان می داند اظهار داشت : ایستایی و ماندن در یک مکان ارزشی ندارد بلکه سیر و سفر و سیاحت و آگاهی یافتن از جهان اظراف می تواند به تعالی انسان بینجامد.
وی ادامه داد : دستگاه تبلیغات عمومی و به خصوص صدا و سیما باید تلاش کنند تا مردم نسبت به مقوله گردشگری عوض شود و از گردشگری انتظار پاداش مذهبی و اخروی داشته باشند.
رشید با اشاره به اینکه 153 بقعه و بنای متبرکه در خراسان رضوی وجود دارد که 10 درصد اماکن متبرکه کشور را شامل می شود عنوان کرد : بیشترین بنای مقدس کشور در خراسان رضوی وجود دارد و مشهد کانون گردشگری مذهبی در ایران است .
وی تاکید کرد : با توجه به اینکه 50 درصد از افرادی که به مشهد می آیند از وضعیت مالی خوبی برخوردار نیستند گردشگری مذهبی در مشهد نمی تواند در آمد زیادی داشته باشد و همچنین از وظایف مهم و مقدس دولت این است که این قشر را مورد حمایت قرار دهد.
نظر شما