به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا شریف که درمراسم پایانی نشست هیات رییسه رادوکا درجمع خبرنگاران سخن می گفت، با بیان این مطلب افزود: کمیته دوپینگ فدراسیون فوتبال درسال 2005 تنها 7 نمونه گیری دوپینگ ازورزشکاران به عمل آورد اما این تعداد درسال 2006 به 230 مورد ارتقا یافت و تنها دریک مورد به استفاده ازمواد نیروزا برخورد کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: درحال حاضر آیین نامه ملی مبارزه با دوپینگ مطابق با بخشنامه فیفا دردست است و ما دقیقا منطبق با دستورات فدراسیون بین المللی فوتبال و "وادا" ماموریت های خود را انجام می دهیم. سال گذشته پیش ازرقابت های جام جهانی مهدی واعظی به عنوان ورزشکاری که ازمواد نیروزا استفاده کرده بود، دچارمحرومیت شد وما طبق آیین نامه فیفا تا زمانی که قطعیت در دوپینگی بودن وی حاصل نشد از اعلام نام وی در رسانه ها خودداری کردیم.
شریف با گلایه درخصوص اخبارکذبی که در برخی ازرسانه ها درمورد دوپینگی بودن بعضی ازورزشکاران منتشرمی شود، گفت: اخباروشایعات رسانه ها مستدل نیست و ما در دوپینگ با ارقام سروکار داریم. شما مطمئن باشید چنانچه پاسخ آزمایش دوپینگ یک ورزشکارمثبت باشد به هیچ وجه قابل کتمان نیست و ما مردم را از طریق رسانه ها درجریان ماوقع قرارخواهیم داد.
توضیح مهر: وقت جلسه امروز به علت تاخیر در برگزاری آن به قدری محدود بود که خبرنگارمهرنتوانست سئوال کلیدی خود را در خصوص اینکه چرا کمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال درخصوص سه ملی پوش فوتبال کشورمان که حاضربه انجام آزمایش قبل از جام جهانی نشدند، اقدام مقتضی صورت نگرفت ، مطح کند. اگر شریف به شفاف بودن کمیته تحت نظرخود اطمینان دارد نمی بایست با تخلفی چنین مشهود اینگونه منفعل برخورد می کرد.
نظر شما