پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۲۸

معاون استاندار مازندران اعلام کرد؛

تملک ۱۱۷ واحد تولیدی توسط بانک ها در مازندران

 تملک ۱۱۷ واحد تولیدی توسط بانک ها در مازندران

ساری- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از تملک ۱۹۷ واحد صنعتی و تولیدی توسط بانک های استان خبر داد و گفت: ۸۰ واحد از تملک خارج شده اند و بقیه در تملک هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن خیریان پور در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: با عنایت به ماهیت قانونی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و لازم الاجرا بودن مصوبات آن برای کلیه دستگاه‌های اجرایی، ضرورت ایجاب می‌کند دبیرخانه این کارگروه بیش از پیش فعال شده و اجرای مصوبات آن طی زمان بندی مشخص شده دنبال و در صورت عدم اقدام به موقع گزارش آن را به استانداری ارسال کنند.

ایشان با اشاره به اینکه ۸۰ واحد صنعتی از تملک بانک‌های استان خارج شده و به مدار تولید بازگشت، گفت: با برگزاری جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و پیگیری‌های حوزه معاونت اقتصادی استانداری و همکاری همه جانبه بانک‌های عامل از ۱۹۷ واحد صنعتی تملک شده توسط بانک‌های استان غریب به ۸۰ واحد آن از تملک بانک‌ها خارج و به سرمایه گذران، مالکان و یا به افراد با اهلیت لازم واگذار و به چرخه تولید بازگشتند.

وی پالایش آماری دقیقی از آخرین وضعیت واحدهای راکد و نیمه فعال استان را ضروری دانست و بر اهتمام کامل همه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها به این موضوع تأکید کنند.

کد خبر 5019391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha