پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۴۸

بیانیه؛

راه مقابله با توطئه دشمنان اسلام وحدت و یکدلی مسلمانان است

راه مقابله با توطئه دشمنان اسلام وحدت و یکدلی مسلمانان است

سنندج - حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن توهین به مقدسات دین مبین اسلام خواستار وحدت و همدلی مسلمانان جهان در برابر توطئه دشمنان اسلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در بیانیه حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان آمده است: بار دیگر کشورهای غربی به نام دروغین آزادی و دمکراسی به مقدسات دین مبین اسلام اهانت کرده و باعث جریحه دار شدن قلب مسلمانان در سراسر جهان شدند و با توهین به رسول مهربانی‌ها خوی دشمنی خود با دین مبین اسلام را نشان دادند.

دشمنی با مسلمانان و این دین الهی از زمان حیات پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) آغاز شده و هم اکنون نیز در شیوه‌ها و روش‌های مختلف همچنان دنبال و پیگیری می‌شود و تا دیروز با حمایت از شکل گیری گروهک‌های تکفیری و تروریستی به دنبال بدنام کردن چهره رحمانی اسلام ناب محمدی بودند و امروز با اهانت به آخرین فرستاده الهی به دنبال این دشمنی خود هستند.

این اقدام موهن از سوی یک نشریه فکاهی در کشور فرانسه برای توهین به پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) در حالی صورت می‌گیرد که دست صهیونیسم جهانی با همنوای با کشور غربی در منطقه به دنبال توطئه چینی و دشمنی بر علیه کشورهای اسلامی و ملت‌های مسلمان است.

سکوت مرگبار کشورهای مدعی دمکراسی در مقابل این اقدام شنیع و موهن در کنار بی تفاوتی بعضی از کشورهای اسلامی در منطقه باعث شده است تا دشمنان اسلام جدی تر از گذشته به دنبال اقداماتی از این دست باشند و نوک پیکان این توهین‌ها نیز عزیزترین فرستاده خداوند برای هدایت بشریت یعنی حضرت محمد مصطفی (ص) است.

بدون شک پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد (ص) امروز به ستون اصلی و محکم تحکیم پایه‌های وحدت و همدلی در بین همه مسلمانان جهان تبدیل شده و به همین دلیل است که دشمنان با ترس و هراس با اقدامات موهن خود به دنبال بدنام کردن این چهره نورانی و رحمانی هستند که البته مسلمانان باید در مقابل این گونه توطئه‌های دشمن همواره هوشیار باشند.

هنرمندان وکارکنان حوزه هنری استان کردستان ضمن محکوم کردن اهانت به مقدسات اسلامی از سوی کشورهای غربی به ویژه نشریه موهن و فکاهی در فرانسه از همه کشورهای اسلامی به ویژه مسلمانان کشورمان درخواست دارد که با محکوم کردن این اقدام در راستای تحکیم پایه‌های وحدت و همدلی حول محور شخصیت رحمانی و الهی پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) تلاش شود.

کد خبر 5019693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha