پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ خرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۰۴

نماینده آلمان در آژانس:

اتحادیه اروپا از مذاکرات سولانا و لاریجانی حمایت می کند

اتحادیه اروپا از مذاکرات سولانا و لاریجانی حمایت می کند

نماینده آلمان در آژانس گفت:اتحادیه اروپا از مذاکرات مداوم بین "خاویر سولانا"مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و " علی لاریجانی" دبیر شورالی عالی امنیت ملی ایران حمایت می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه،"پیتر گاتوالد" که از طرف اتحادیه اروپا سخن می گفت، تصریح کرد: اگر ایران با قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد همراهی کند، باب مذاکره همچنان باز است.

اما وی همچنین ادعا کرد: بی اعتنایی مداوم ایران به درخواستهای [ شورای امنیت] سازمان ملل متحد مبنی بر توقف برنامه غنی سازی و همکاری کامل با بازرسان آژانس به اقدامهای بیشتری در این شورا منجر خواهد شد.

گاتوالد با نادیده گرفتن همکاریهای مداوم ایران با آژانس مدعی شد:"اتحادیه اروپا حمایت خود را از روند شورای امنیت سازمان ملل متحد که در صورت پایبند نبودن بیشتر ایران، به تحریمهای بیشتر منجر خواهد شد، بار دیگر تایید می کند "

"محمد البرادعی" مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی روز گذشته در نشست شورای 35 عضوی حکام آژانس ادعا کرد: ایران همچنان با بی اعتنایی به قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد در حال گسترش [برنامه] غنی سازی اورانیوم خود است.

ادعاهای مقامهای غربی در حالی است که ایران طی چند سال گذشته اقدامهای شفاف سازی زیادی را در برنامه هسته ای خود انجام داده و همواره اعلام کرده که برنامه هسته ای آن ماهیت صلح آمیز داشته و برای اهداف نظامی نیست. البته گزارش البرادعی نیز تایید می کند که هیچ انحرافی در برنامه هسته ای ایران وجود نداشته است.

کد خبر 501999

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha