به گزارش خبرنگار مهر از ارومیه ، دبیر این همایش ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت : این جشنواره به صورت کشوری با میزبانی آذربایجان غربی ازهفتم تیرماه سال جاری در 40 زمینه و هفت رشته طراحی ، چاپ دستی ، صنایع دستی ، طراحی دوخت ، گرافیک ، نقاشی ، نقشه کشی و معماری برگزار می شود.
حسن حاتملو افزود : تاکنون 780 اثر در بخش هنرجویان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که از این میزان 660 اثر متعلق به هنرجویان دختر و 120 اثر مربوط به پسران است.
وی ادامه داد : در بخش هنر آموزان نیز 346 اثر شامل 239 اثر دختران هنرآموز و 107 اثر پسران به دبیرخانه ارسال شده است.
حاتملو تعداد آثار راه یافته به مسابقه را از استان آذربایجان غربی 361 اثر اعلام و خاطر نشان کرد : از بین طرح های رسیده تعداد 48 طرح به منظور شرکت در مسابقات کشوری انتخاب شدند.
وی در خصوص نحوه داوری این دوره از مسابقات عنوان کرد : مجموع آثار توسط 21 داور ممتاز از سراسر کشور طی دو روز ارزیابی می شود و نفرات برتر در روز جشنواره معرفی خواهندشد.
این مسئول اعلام کرد : در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از آثار هنرجویان و هنرآموزان دایر خواهد شد که تاکنون یک هزار و 126 طرح نیز به این بخش ارسال شده است.
دهمین جشنواره هنرهای تجسمی هنرستان های حرفه ای کشور صبح روز هفت تیر ماه سال جاری در محل تالار شمس مجتمع فرهنگی هنری ارومیه برگزار می شود.
نظر شما