پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۰۸

امام جمعه اصلاندوز:

اهانت اخیر دشمن سنجش اعتقاد مردم به مقدسات اسلام است

اهانت اخیر دشمن سنجش اعتقاد مردم به مقدسات اسلام است

اصلاندوز ـ دشمنان مقدسات مردم جهان اسلام را هدف قرار دادند تا از این طریق اتحاد مردم جهان اسلام را از هم پاشیده و اعتقادات آنان را بسنجند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام عظیم اسدزاده امام جمعه شهرستان اصلاندوز در خطبه های نماز جمعه ضمن محکومیت نشریه فرانسوی در انتشار کاریکاتور موهن علیه پیامبر اسلام اظهار کرد: اهانت مجدد به ساحت پیامبر اعظم (ص) توسط نشریه «شارلی ابدو» یک اتفاق ساده نیست که چندین بار نیز در سال های قبل تکرار شده که رئیس جمهور فرانسه نیز نام این کار را آزادی بیان عنوان می کند.

وی با بیان اینکه باید این عمل زشت دشمنان با پاسخ قاطع مسلمانان جهان روبرو شود افزود: انتظار می رود تمام علمای و همچنین مردم جهان اسلام این عمل زشت را با تمام قوا و اتحاد محکوم کنند.

اسد زاده تصریح کرد: هدف از انجام این چنین عمل های زشت این است که سطح واکنش مردم جهان اسلام را نسبت به مقدسات و افکار خود را بسنجند و به نوعی غیرت و تعصب دینی مسلمانان را ارزیابی کنند و اتحاد مردم جهان اسلام را از هم بپاشند که قطع به یقین امت پیامبر اسلام مثل پیامبر خود دارای غیرت دینی بالایی هستند که با اقتدار و عظمت این اقدام زشت را محکوم خواهند کرد.

وی بیان کرد: هفته دفاع مقدس در پیش است که به تمام رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تبریک عرض می نمایم و باید این هفته با عظمت و شکوه خاص برگزار شود تا اقتدار کشور ایران را به رخ جهانیان بکشیم.

کد خبر 5021267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha