به گزارش خبرنگار مهر، جواد غلام پور پیش از ظهر شنبه با بیان اینکه در شش سال اخیر تعداد کسب و کارهای اینترنتی در استان ۵۰ برابر شده است، در گفتگو با خبرنگاران افزود: در استان بیش از ۶۰ تیم توسعه دهنده وجود دارد.
وی ابراز داشت: تیمها نیم درصد تولید برنامه موبایلی کشور با دو دهم درصد درآمد را به خود اختصاص دادند و توسعه بیشتر کسب و کارهای اینترنتی مستلزم تعامل و هماهنگی تمامی مراجع مربوطه است.
غلام پور با بیان اینکه تخمین اشتغال این کسب و کارها در استان بیش از ۳۰۰ نفر است، گفت: ظرفیتها و پتانسیلهای استان در حوزه کسب و کارهای اینترنتی بسیار بیشتر از وضعیت کنونی است.
غلام پور افزود: در حوزه فروشگاههای آنلاین، فروش صنایع دستی و محصولات بومی، طراحی سامانههای نرم افزاری، خدمات مورد نیاز سایر کسب و کارها و بازیهای رایانهای و… فعالان خوبی در استان داریم.
وی به اهمیت تشکیل تیم در استارت آپ ها اشاره و اظهار داشت: تیم سازی استارت آپ از این جهت اهمیت دارد که به بنیانگذاران استارت آپ و کسب و کارهای نوپا این امکان را میدهد تا بهترین استعدادها را در بین اعضا و کارکنان خود شناسایی و آشکار کنند.
مدیرکل ارتباطات استان با تاکید بر تأثیر شیوع ویروس کرونا بر کسب و کارهای آنلاین، تصریح کرد: کسب و کارهای آنلاین قبل از شیوع ویروس کرونا مورد استقبال قرار میگرفتند که با شیوع این ویروس نیز شدت استقبال بیشتر شده و به ویژه استقبال از کسب و کارهای فروش آنلاین بسیار بیشتر شده است.
وی افزود: در برخی از شهرهای استان نیز کسب و کارهای سنتی به سرعت زمینه فروش اینترنتی را فراهم آوردند که نکته قابل توجهی است.
نظر شما