پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳

رئیس گروه مشارکت‌های مردمی سازمان آبخیزداری کشور:

فعالیت‌های منابع طبیعی بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد

فعالیت‌های منابع طبیعی بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد

تهران - رئیس گروه مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: فعالیت‌های منابع طبیعی بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد گودرزی صبح شنبه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی تبیین فعالیت‌های آموزشی، ترویجی و مشارکتی سال جاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با حضور مسئولان این اداره کل، رؤسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌های تابعه استان تهران و کارشناسان آموزش و ترویج این شهرستان‌ها برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این کارگاه به اهمیت و نقش همیاران طبیعت و مشارکت‌های مردمی در پیشبرد فعالیت‌های منابع طبیعی اشاره دارد و با توجه به پراکندگی و وسعت زیاد عرصه‌های منابع طبیعی، سازمان جنگل‌ها به تنهایی قادر به حفظ و احیای این عرصه‌ها نمی‌باشد و این امر مستلزم مشارکت همگانی است.

وی افزود: از آنجایی که فعالیت‌های منابع طبیعی بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد، طرح همیاران طبیعت و جلب مشارکت‌های مردمی با هدف تحقق بخشیدن به امر مشارکت همگانی در پیشبرد اقدامات مرتبط با منابع طبیعی در دستور کار جدی سازمان جنگل‌ها و ادارات کل منابع طبیعی سراسر کشور قرار دارد.

گودرزی بیان داشت: همیاران طبیعت افرادی هستند که به صورت انفرادی یا گروهی سازمان جنگل‌ها را در پیشبرد اهداف ترویج فرهنگ منابع طبیعی و جلب مشارکت مردم در امور حفاظت، احیا توسعه و بهره برداری صحیح از منابع طبیعی یاری می‌نمایند.

معصومه غریب، رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی این اداره کل درباره هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی گفت: این کارگاه به منظور ترسیم نقشه راه فعالیت‌های آموزشی، ترویجی و مشارکتی این اداره کل و تحقق یافتن این فعالیت‌ها برگزار شده است.

وی ادامه داد: در این کارگاه آموزشی مباحث مربوط به سامانه‌های ثبت نام، عضوگیری و آموزش همیاران طبیعت، اجرای بند ب ماده ۲۹ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، صندوق توسعه حمایت از بخش منابع طبیعی، آخرین وضعیت شرکت‌های تعاونی شهرستان‌ها، تجارب و الگوهای موفق دانش بومی و مدیریت پایدار سرزمین و ارائه سند راهبردی سازمان‌های مردم نهاد تخصصی مطرح و شرکت کنندگان با این موضوعات آشنا شدند. بر اساس این گزارش

گفتنی است همیاران طبیعت در قالب سه بخش همیار طبیعت مروج، محافظ و دانش آموز با مجموعه منابع طبیعی همکاری مستمر دارند.

کد خبر 5021865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha