به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "ژوهان ویربکی" نماینده بلژیک به عنوان رئیس دوره ای شورای امنیت در ماه ژوئن به خبرنگاران گفت که همه اعضای شورا از "توافقنامه" روز سه شنبه سازمان ملل و اتحادیه آفریقا و سودان درباره استقرار نیروهای مشترک در دارفور استقبال کرده اند.
وی افزود : 15 عضو شورای امنیت پس از برگزاری نشست پشت درهای بسته برای شنیدن گزارش تفصیلی "جان گهینو" معاون دبیرکل سازمان ملل در امر صلح بانی خواستار اجرای کامل و سریع این توافق شد.
"بان کی مون" دبیرکل سازمان ملل متحد از توافقنامه یاد شده استقبال و این گام را "حادثه ای مهم" توصیف کرد.
سودان سرانجام روز سه شنبه با استقرار نیروهای مشترک سازمان ملل متحد و اتحادیه آفریقا در منطقه دارفور موافقت کرد.
"عمر البشیر" رئیس جمهوری سودان در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل متحد، موافقت خارطوم را با این موضوع اعلام کرد، البشیر در عین حال تصریح کرد : جامعه بین المللی خواهان برقراری صلح در دارفور نیست، بلکه به دنبال تجزیه سودان است.
نظر شما