پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰

رئیس کل دادگستری البرز:

شوراهای حل اختلاف موجب کاهش مراجعات به دادگستری شدند

شوراهای حل اختلاف موجب کاهش مراجعات به دادگستری شدند

کرج - رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: شوراهای حل اختلاف موجب کاهش مراجعات مردمی به دادگستری شده‌اند و بدون صدور حکم سعی بر حل دعاوی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فاضلی‌هریکندی ظهر امروز در حاشیه افتتاح ساختمان شورای حل اختلاف مشکین‌دشت با اشاره به فلسفه تشکیل این نهاد اظهار کرد: شورای حل اختلاف بر اساس آموزه‌های دین مبین اسلام بر برقراری صلح و آرامش تشکیل شده است و بر این مبنا نیز نقش‌آفرینی می‌کند.

وی با بیان اینکه شورای حل اختلاف نقش تأثیرگذاری را ایفا کرده‌اند، تصریح کرد: اگر چه محاکم و دادسراها نقش اصلی در رسیدگی به یک پرونده منتهی به حکم را ایفا می‌کنند اما این امر هیچ‌گاه اثر سازش بین شاکی و متشاکی را ندارد، چراکه در هر پرونده یک طرف ماجرا ناراضی خواهد بود اما وقتی پرونده با سازش به پایان برسد، هر دو طرف راضی خواهند شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: شوراهای حل اختلاف موجب کاهش مراجعات مردمی به دادگستری شده‌اند و بدون صدور حکم سعی بر حل دعوای دارند، رئیس قوه قضائیه نیز تأکید زیادی بر این امر دارند. ایشان اعتقاد دارند با تقویت شورای حل اختلاف باید به فلسفه اصلی ایجاد آن یعنی برقراری صلح و سازش توجه ویژه و از بحث صدور رأی تا حد ممکن پرهیز شود.

وی با بیان اینکه حمایت از شورای حل اختلاف از سوی دستگاه مختلف امری ضروری است، گفت: انجام وظیفه در شورای حل اختلاف و برقراری صلح میان مردم به واقع نوعی ایثار و مجاهدت به شمار می‌رود و این شورا به حمایت دیگر نهادها نیاز دارد تا بتواند به وظیفه خود جامه عمل بپوشاند.

فاضلی‌هریکندی در پایان متذکر شد: قوه قضائیه نیز به تناسب امکانات، به این مهم توجه دارد و در سفر سال گذشته رئیس قوه قضائیه به استان البرز مصوباتی در این زمینه به تصویب رسید از جمله اختصاص اعتبار برای ساخت شورای حل اختلاف در کرج و تجهیز آن، البته باید گفت در قبال وظایف و نیازهای این شورا، این مبلغ که در حد توان و مقدورات قوه قضائیه تخصیص یافت، تنها نیازهای اساسی را برطرف می‌کند.

کد خبر 5023671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha