پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۲۵

فرماندار شهرستان همدان خبر داد:

تحقق ۶۲ درصدی تعهد اشتغال شهرستان همدان از ابتدای سال جاری

تحقق ۶۲ درصدی تعهد اشتغال شهرستان همدان از ابتدای سال جاری

همدان - فرماندار شهرستان همدان از تحقق ۶۲ درصدی تعهد اشتغال شهرستان همدان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین افشاری ظهر دوشنبه در پنجمین کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان همدان که در سالن جلسات فرمانداری همدان برگزار شد، با بیان اینکه برنامه‌هایی که در راستای تعهد اشتغال از سوی دستگاه‌های شهرستان همدان مطرح می‌شود، موضوعاتی است که در انتهای سال ۱۳۹۸ بر اساس میزان ظرفیت‌های بخش‌های مربوطه و متناسب با آن از سوی مدیران ارائه شده است، گفت: پیش بینی‌ها با این روند در نظر گرفته شده است.

وی با تاکید بر اینکه محور اول تولید و ثمره دیگر آن رونق تولید و در نهایت نتیجه آن اشتغال است، عنوان کرد: معمولاً ً‌منابع تسهیلاتی در شش ماهه دوم ابلاغ می‌شود و حال دستگاه‌ها باید اهلیت سنجی آن را در پیش بگیرند تا پس از دریافت تسهیلات، یک بدهکار مقروض روی دست سیستم نگذارند.

افشاری با تاکید بر اینکه بانک‌ها نیز در این مسیر باید همکاری‌های لازم را در پیش بگیرند، گفت: میزان اعتبارات در این مسیر به صورت شناور است و نباید اجازه داد سهمیه شهرستان همدان به سایر شهرستان‌ها اختصاص پیدا کند و دستگاه‌ها باید پیگیر باشند و مدیران بانک‌ها نیز همکاری‌های لازم را به عمل آوردند.

فرماندار شهرستان همدان با اشاره به لزوم توجه به نقش طرح‌های خرد و کوچک و البته متوسط عنوان کرد: این طرح‌ها گمشده اشتغال ما است چراکه ریسک کمتری دارند ضمن اینکه نیروبر و کاربر است و سرمایه کمتری می‌خواهند.

افشاری با تاکید بر اینکه خیلی از طرح‌ها در روستاها به سرانجام رسیده و این موضوع خوشایند است، عنوان کرد: عمده این روند توسط بخش خصوصی اجرا می‌شود و دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها تنها سیاست گذاران و پیگیران این مسیر هستند.

وی با اشاره به اینکه میزان تحقق اشتغال پایین در دستگاه آموزش و پرورش قابل قبول است، عنوان کرد: میزان اشتغال‌های ایجاد شده در این دستگاه در نیمه دوم سال اجرایی خواهد شد.

موارد مربوط به اشتغال باید در شهرستان همدان به صورت روزانه رصد و به صورت هفتگی گزارش شود فرماندار همدان با تاکید بر اینکه موارد مربوط به اشتغال باید در شهرستان همدان به صورت روزانه رصد و به صورت هفتگی گزارش شود، اضافه کرد: در صورتی که موانعی وجود دارد باید برای رفع آن‌ها با فرمانداری مکاتبه شود.

افشاری در ادامه صحبت‌های خود عنوان کرد: دو هزار و ۲۷۶ نفر از سه هزار و ۸۹۸ شاغل جدید در شهرستان همدان بیمه شده‌اند یعنی حدود ۶۰ درصد افراد شاغل بیمه شده‌اند که این آمار مربوط به سه ماهه نخست سال جاری در اشتغال روستایی و آمار پنج ماهه سال جاری در تأمین اجتماعی است.

وی از تحقق ۶۲ درصدی تعهد اشتغال شهرستان همدان از ابتدای سال خبر داد و افزود: در این زمینه از همه دست اندرکاران و به ویژه مردمی که پای کار بوده‌اند، قدردانی می‌کنم و با توجه به اینکه ۳۸ درصد از تعهد اشتغال را شاهد هستیم، نیاز است تا پروژه‌های عمرانی که نیاز به عملیات ساختمانی دارند در این زمینه با توجه به نزدیکی به فصل بارش‌ها، آغاز شده و در اولویت قرار بگیرند و خرید تجهیزات و تأمین سرمایه در گردش در اولویت بعدی باشد.

فرماندار همدان با تاکید بر اینکه بانک‌ها همیشه در پیش بردن طرح‌های اشتغال در شهرستان همدان پای کار بوده‌اند و کوتاهی و یا مانعی جدی از سوی آن‌ها شاهد نبوده‌ایم، افزود: شهرداری و شورای شهر همدان، طرح‌های بزرگ اشتغال زایی و سرمایه گذاری را پیگیری کرده‌اند و در این زمینه نیاز است تا حال، سرمایه گذاران مصرف سالیانه گاز و برق‌های خود را مطرح کنند تا دستگاه‌های خدمات رسان در این زمینه پای کار بیایند.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان نیز در ادامه این جلسه، خواستار پیش روی و رفع موانع پروژه‌های سرمایه گذاری در شهرستان همدان شد و گفت: در این زمینه نیاز به همکاری دستگاه‌های خدمات رسان و راه و شهرسازی در اجرای پروژه‌های سرمایه گذاری در شهرستان همدان هستیم.

کد خبر 5023869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha