پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ خرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۰۹

فیلم تورناتوره اسکار ایتالیایی را درو کرد

فیلم تورناتوره اسکار ایتالیایی را درو کرد

فیلم سینمایی نوآر "ناشناس" به کارگردانی جوزپه تورناتوره با دریافت پنج جایزه مهم از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردان فاتح پنجاه و یکمین دوره جوایز دیوید دی دوناتلو شد.

به گزارش خبرنگار مهر، داستان فیلم تلخ تورناتوره درباره زنی خیابانی از اروپایی شرقی است که اکنون یک نظافتچی است، اما فردی که گذشته او را می داند آزارش می دهد. سنیا راپاپورت بازیگر اصلی فیلم جایزه بهترین بازیگر زن را از آن خود کرد و جوایز بهترین فیلمبرداری و موسیقی (انیو موریکونه) نیز به فیلم تورناتوره رسید. "ناشناس" در مجموع در 12 رشته نامزد جایزه بود.



جوزپه تورناتوره

کمدی سیاسی "برادر من فقط یک بچه است" دانیل لوچتی، یکی دیگر از دو رقیب اصلی "ناشناس" نیز پنج جایزه دیوید را به خود اختصاص داد، از جمله بهترین فیلمنامه و جایزه بهترین بازیگر مرد برای الیو جرمانو که در فیلم نقش یک نئوفاشیست جوان را بازی می کند.

"در طلایی" امانوئل کریالز هم که در 11 رشته نامزد دریافت جایزه بود، با دریافت تنها سه جایزه فنی، بزرگترین بازنده مراسم روز گذشته لقب گرفت. این فیلم سال گذشته برنده شیر نقره ای جشنواره ونیز شد. جایزه دیوید بهترین کارگردان تازه کار به کیم روسی استیوارت برای "در امتداد مرز" رسید که درامی پرقدرت درباره رابطه پدری پسری است. او برای این فیلم در بخش بهترین بازیگر مرد نیز نامزد بود.

یکی از اتفاقات جالب مراسم دیروز که در سالنی با سیستم تهویه هوا نه چندان مناسب در رم برگزار شد و از تلویزیون هم پخش می شد، حضور میکله پلاچیدو بازیگر قدیمی ایتالیایی و یکی از بازیگران فیلم "ناشناس" روی صحنه و صحبت های او درباره وضع قانونی جدید برای کاهش مالیات های فیلمسازی و افزایش یارانه ها بود.

او به نمایندگی از "سنتواوتوری"، یک گروه تازه تاسیس از فیلمسازان که برناردو برتولوچی هم در آن عضویت دارد، گفت: "یارانه های در نظر گرفته شده برای سینمای ایتالیا 10 برابر کمتر از فرانسه است." با این حال سال گذشته، سهم فیلم های ایتالیایی از کل فروش سینماهای این کشور بیش از یک سوم بود که یک رکورد است.

تنها فرد غیرایتالیایی معروف شرکت کننده در مراسم روز گذشته پدرو آلمودوار فیلمساز معروف اسپانیایی بود که چند ساعت پیشتر از سوی جورجیو ناپولتانو، رئیس جمهور ایتالیا شایسته دریافت نشان شایستگی شناخته شد و این جایزه را فرانچسکو روتلی، وزیر فرهنگ ایتالیا طی مراسمی در پالاتسو چیگی به او اعطا کرد. قیافه برافروخته و صورت عرق کرده آلمودوار نشان می داد از حضور در مراسم جوایز ایتالیایی خسته شده است.

فهرست کامل برندگان پنجاه و یکمین دوره جوایز دیوید دی دوناتلو به شرح زیر است:

بهترین فیلم: "ناشناس"، جوزپه تورناتوره
بهترین کارگردان: جوزپه تورناتوره، "ناشناس"
بهترین فیلمنامه: استفانو رولی و دانیل لوچتی، "برادر من فقط یک بچه است"
بهترین تهیه‌کننده: دوناتلا بوتی، "هوای شور"

بازیگر زن: سنیا راپاپورت، "ناشناس"
بازیگر مرد: الیو جرمانو، "برادر من فقط یک بچه است"
بهترین بازیگر زن نقش مکمل: آمبرا آنجیونی، "زحل در مقابل" و آنجلا فینوچیارو، "برادر من فقط یک بچه است"
بهترین بازیگر مرد نقش مکمل: جورجیو کولانجلی، "هوای شور"

بهترین فیلمبرداری: فابیو زاماریون، "ناشناس"
بهترین موسیقی: انیو موریکونه، "ناشناس"
بهترین ترانه: دانیل سیلوستری، "اتوبوس ناتورنو"
بهترین طراحی صحنه: کارلوس کونتی، "در طلایی"

بهترین طراحی لباس: ماریانو توفانو، "در طلایی"
بهترین تدوین: میرکو جارونه، "برادر من فقط یک بچه است"
بهترین صدا: برونو پاپارو، "برادر من فقط یک بچه است"
بهترین جلوه‌های ویژه تصویری: "در طلایی"

بهترین فیلم اتحادیه اروپا: زندگی دیگران
بهترین فیلم خارجی: بابل
جایزه دیوید بهترین فیلم کودکان: "قرمز مثل آسمان"، کریستیانو بورتونه
بهترین فیلم کوتاه: Meridionali Senza Filtro، میکله بیا تورینو
جایزه کمیسیون فیلم پیمونته: "صد ناخن"، ارمانو اولمی

کد خبر 502489

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha