پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ خرداد ۱۳۸۶، ۱۶:۴۳

سفیر آمریکا در ایروان مدعی شد :

واشنگتن نگران توسعه روابط ایران و ارمنستان است

سفیر آمریکا در ارمنستان اعلام کرد که کاخ سفید نگران توسعه روز افزون روابط تهران و ایروان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریا نوستی، "آنتونی گودفری" سفیر موقت آمریکا در ارمنستان امروز به خبرنگاران گفت : افزایش روابط تهران و ایروان موجبات نگرانی واشنگتن را فراهم کرده است.

گودفری در ادامه از همکاری ارمنستان با کشور متبوعش، در ارائه اطلاعات لازم و کافی  در رابطه با همکاری های این کشور با ایران در بخش انرژی تشکر کرد.
 
سفیر موقت آمریکا در ایروان در ادامه خاطر نشان کرد : آمریکا دولت ارمنستان را به مساعدت با واشنگتن و جامعه جهانی برای متقاعد ساختن ایران به ضرورت اجرای تمامی تعهدات بین المللی فرا می خواند.

بر اساس این گزارش، ایران و ارمنستان توافق نامه های زیادی در زمینه انرژی، از جمله ساخت دو نیروگاه آبی در رود مرزی ارس و صدور برق امضا کرده اند که بخشی از این توافق نامه ها درحال اجرا هستند. 

برهمین اساس بزرگترین طرح در حال اجرا میان دو کشور، احداث خط لوله انتقال گاز ایران-ارمنستان است ؛ هزینه این پروژه بین 220 تا 250  میلیون دلار تخمین زده شده است.

کد خبر 502583

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha