پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۲۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:

۱۵۷ مورد مثبت کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند

 ۱۵۷ مورد مثبت کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند

بوشهر - رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به بستری شدن ۳۰۴ نفر در بخش‌های کرونایی استان، گفت: ۱۵۷ مورد مثبت کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مهمترین راه مقابله با کرونا، اتخاذ تدابیر پیش‌گیرانه و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی است.

وی افزود: دوری از سه موقعیت خطرناک شامل مکان‌های شلوغ و پرازدحام (شلوغ)، شرایط منجر به تماس نزدیک با دیگران (نزدیک) و فضاهای سربسته (بسته) مهمترین راهکارهای مقابله با کرونا است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر با اشاره به نقش برجسته خانواده‌ها و جوامع در کنترل اپیدمی کرونا، تصریح کرد: زمان پایان این اپیدمی نزدیک نیست و باید راهبردهای بهداشتی در دستور کار باشد.

وی از اضافه شدن یک نفر به جانباختگان کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و افزود: طی این مدت ۵۴ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند و ۳۹ نفر از افراد بستری مرخص شده‌اند.

کشمیری تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان را ۳۰۴ نفر اعلام کرد و افزود: از این افراد ۱۵۷ مورد مثبت قطعی کرونا هستند.

کد خبر 5025914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha