پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۰۲

رئیس اداره صمت مهران:

مشکل خروج ۲۰۰ کامیون حامل کالاهای صادراتی در مرز مهران حل شد

مشکل خروج ۲۰۰ کامیون حامل کالاهای صادراتی در مرز مهران حل شد

ایلام-رئیس اداره صمت مهران گفت: مشکل خروج ۲۰۰ کامیون حامل کالاهای صادراتی در مرز مهران حل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مرادی صبح امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به وقفه ۴۸ ساعته در خروج کامیون‌های عراقی حامل بار کالا ایرانی در مرز بین المللی مهران به علت خرابی دستگاه ایکس ری گمرک زرباطیه (عراق)، با پیگیری‌های مسئولان استان و رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در بغداد این مشکل مرتفع شده است.

وی عنوان کرد: حدود ۲۰۰ دستگاه تریلر کفی و یخچال دار، کامیون، کامیونت عراقی حامل مواد غذایی، میوه و تره بار، مصالح ساختمانی و… که به علت مشکل فنی پیش آمده در تجهیزات گمرکی زرباطیه پشت درب ورودی گمرک خود معطل شده بودند تا حوالی عصر روز گذشته موفق به خروج شدند.

مرادی در ادامه اعلام کرد: در حال حاضر عملیات صادرات کالا در مرز رسمی و بین المللی مهران عادی و روان است و سازمان صمت استان ایلام تمامی امورات صادرات را به صورت آنلاین رصد می‌کند.

کد خبر 5028012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha