پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۱۶

به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

بسته‌های نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان نیازمند گناوه توزیع شد

بسته‌های نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان نیازمند گناوه توزیع شد

گناوه - به مناسبت هفته دفاع مقدس ۸۵۰ بسته نوشت افزار در مرحله دوم رزمایش همدلی و کمک مومنانه توسط آموزش و پرورش شهرستان گناوه بین دانش‌آموزان بی‌بضاعت توزیع شد.

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت هفته دفاع مقدس و در ادامه کمک‌های خیرخواهانه آموزش و پرورش ۸۵۰ بسته نوشت افزار در مرحله دوم رزمایش همدلی و کمک مومنانه توسط آموزش و پرورش شهرستان گناوه با رعایت کرامت انسانی بین دانش‌آموزان بی‌بضاعت توزیع شد.

مرحله اول رزمایش کمک مومنانه آموزش و پرورش شهرستان گناوه پرداخت هزینه کتاب بیش از هزار دانش آموز بی بضاعت بود.

حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی امام جمعه گناوه صبح دوشنبه در این برنامه اظهار داشت: تلاش آموزش و پرورش شهرستان گناوه در رفع مشکل دانش‌آموزان بی بضاعت کار بسیار ارزشمند و خداپسندانه است که آموزش و پرورش این شهرستان خوشبختانه آن را به خوبی و جدیت انجام می‌دهد.

وی افزود: آموزش و پرورش شهرستان گناوه توانسته ارتباط خوبی با خیرین شهرستان داشته باشد و با همکاری آنها توانسته است قدم‌های محکمی در راه کمک به افراد بی بضاعت بردارد.

فرماندار گناوه گفت: آموزش و پرورش شهرستان در بازگشایی مدارس با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی توانست بسیار موفق عمل کند.

غلامرضا مهرجو افزود: آموزش و پرورش شهرستان گناوه در رزمایش همدلی کمک مؤمنان نیز نقش مؤثری داشته است و در رزمایش اول هزینه کتاب بیش از هزار دانش آموز بی‌بضاعت را پرداخت کرد و در مرحله دوم این رزمایش ۸۵۰ بسته نوشت افزار به دانش آموزان بی بضاعت اهدا کرد.

در این مراسم حجت الاسلام رکنی حسینی امام جمعه، غلامرضا مهرجو فرماندار، سرهنگ یاسین اکبا فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه انصار الحسین (ع) و اسکندر احمدی مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه حضور داشتند.

کد خبر 5029016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha