به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، یک مسئول امنیتی در بصره اعلام کرد: افراد مسلح ناشناس یک روز بعد از انفجار مرقد طلحه ابن عبدالله، گلدسته یکی از مساجد اهل تسنن را منفجر کردند.
به گفته این منبع، این حادثه در ساعت 8 صبح به وقت محلی رخ داد به ساختمان مسجد واقع در منطقه الزهراء آسیبی نرساند.
این درحالی است که نوری المالکی نخست وزیر عراق ازعصر روزگذشته تا اطلاع ثانوی مقررات منع آمد و شد در بصره اعلام کرد.
پس ازانفجارگلدسته های مرقد امامین عسکریین در سامراء، تا کنون دست کم 10 مسجد متعلق به اهل تسنن در سامراء به ویژه در مناطق جنوبی بغداد یعنی در شمال استان بابل منفجر شد.
خبر دیگر ازعراق اینکه یک افسر پلیس که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد: سه شورشی با ملیت های عربی طی عملیات نیروهای عراقی صبح امروز درمنطقه الدور کشته شدند.
درادامه این عملیات همچنین دست کم 20 تن دیگر زخمی شدند.
نظر شما