پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۳۴

معاون علوم پزشکی بوشهر:

واکسن آنفلوآنزا هنوز به استان بوشهر نرسیده است

واکسن آنفلوآنزا هنوز به استان بوشهر نرسیده است

بوشهر - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: واکسن آنفلوآنزا هنوز به استان بوشهر نرسیده است.

یحیی رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: زمان تحویل واکسن آنفلوآنزا به استان بوشهر مشخص نیست و به محض دریافت واکسن در مورد توزیع و استفاده از آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ین واکسن پس از دریافت در اختیار داروخانه‌ها برای توزیع قرار می‌گیرد، افزود: اولویت دریافت واکسن آنفلوآنزا با کادر درمان و گروه‌های پرخطر است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه واکسن آنفلوآنزا تأثیری برای مقابله با کرونا ندارد، اضافه کرد: مهمترین راهکار مقابله با کرونا همچنان رعایت مسائل بهداشتی است.

وی با تاکید بر لزوم پرهیز از حضور در اجتماعات و رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظیر ماسک، ادامه داد: ماسک به وفور در تمامی داروخانه‌های استان بوشهر و دیگر فروشگاه‌ها وجود دارد.

کد خبر 5030672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha