پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۰۷

استاندار تهران:

ساختمان های قدیمی و برق کشی بازار تهران پایتخت را تهدید می‌کنند

ساختمان های قدیمی و برق کشی بازار تهران پایتخت را تهدید می‌کنند

تهران- استاندار تهران با اشاره به اینکه ساختمان‌هایی شبیه ساختمان سینا اطهر در شهر تهران زیاد است گفت: ساختمان های قدیمی و برق کشی بازار تهران پایتخت را تهدید می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی صبح سه شنبه در مراسم مانور آتش‌نشانان استان تهران با اشاره به اینکه تعامل و هماهنگی که در استان تهران شاهد آن هستیم با همکاری با آتش نشانی مسیری را برای تحقق بخشی ایمنی تهران را به عینیت خواهد رساند.

وی با بیان اینکه در کشور از نعمت‌های زیادی برخوردار هستیم و در کنار این استعدادهای خدادادی بخشی از عوامل طبیعی و بخشی دست‌ساز در ارتباط با حوادث وجود دارند گفت: کشور ما سیل و زلزله خیز است و بسیاری از بلایای طبیعی را تجربه کرده‌ایم و در ارتباط با عوامل دست‌ساز باید اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار خود قرار دهیم تا از بروز خطرات جلوگیری کنیم.

محسنی بندپی بیان داشت: تراکم جمعیت و بازار قدیمی و کارخانه جات مستعد حریق از ویژگی‌های استان ما است و برای اینکه به این مسائل به صورت کارشناسی بپردازیم باید در سر لوحه مدیریت بحران کشور و سازمان اتش نشانی ۴ هدف طراحی شده که شامل اقدام به موقع در حوادث، استفاده از نیروی انسانی ماهر و همچنین امکانات و تجهیزات مورد نیاز از مواردی است که آتش‌نشانان در حوادث به آن توجه ویژه‌ای را دارند و با فراهم کردن این شرایط می‌توانند به اهداف خود یعنی کنترل حریق و کاهش حوادث برسند.

استاندار تهران عنوان داشت: ساختمان‌هایی شبیه ساختمان سینا اطهر در شهر تهران زیاد است و یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد بازار تهران و سیم‌کشی برق آن است و همچنین ساختمان‌هایی که قدمت طولانی دارند و اینها خطراتی هستند که شهر تهران را تهدید می‌کنند.

وی افزود: تأمین تجهیزات فنی برای آتش نشان‌ها از اهمیت زیاد برخوردار است و باید در برنامه ریزی ها به آن توجه شود.

کد خبر 5035854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha