پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ خرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۵۶

"پدرکشتگی" از شبکه دو پخش می‌شود

"پدرکشتگی" از شبکه دو پخش می‌شود

فیلم سینمایی "پدرکشتگی" روز سه‌شنبه 29 خردادماه ساعت 21 از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، نیکلاس مه یر سال 1999 فیلم "پدرکشتگی" را به مدت 117 دقیقه ساخت. تیموتی پریجر بر مبنای کتابی از ریچارد رامبینو فیلمنامه این اثر را نوشت. این فیلم به دلیل داشتن صحنه‌های خشن با درجه R در آمریکا اکران شده است.

در فیلم "پدرکشتگی" کریستوفر واکن، کلنسی براین و آماندا بروگل به ایفای نقش پرداختند. داستان فیلم درباره قدرت، فساد و جنایت است. ایتالیایی هایی که برای کار به آمریکا آمده‌‌اند، توسط مهاجرین سابی که با شکل گیری آمریکا سر و سامان پیدا کرده‌اند مورد اذیت و آزار قرار می‌گیرند و این به خاطر آن است که آمریکایی ها به آنها به چشم مافیا نگاه می کنند.

فیلم سینمایی "پدرکشتگی" روز سه‌شنبه 29 خرداد ساعت 21 از شبکه دو پخش و پنجشنبه 31 خرداد ساعت 14:15 از این شبکه تکرار می‌شود.

کد خبر 503631

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha