پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳

با شدت گرفتن تنش‌ها در قره‌باغ؛

پاشینیان: تحت تهدید موجودیتی قرار داریم

پاشینیان: تحت تهدید موجودیتی قرار داریم

با شدت گرفتن تنش‌ها در قره‌باغ، در حالیکه نخست‌وزیر ارمنستان از «تهدید موجودیتی» کشورش سخن گفت، رئیس جمهور آذربایجان اعلام کرد که «جامعه‌جهانی اقدامات ارمنستان را نادیده می‌گیرد».

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان امروز سه‌شنبه در سخنانی اعلام کرد: جامعه جهانی و سازمان‌های بین المللی اقدامات «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان را نادیده گرفته است.

رئیس جمهور آذربایجان در این خصوص گفت: ارمنستان ۲۷ سپتامبر به آذربایجان حمله کرد. در این حملات ۱۰ غیرنظامی کشور ما کشته و بیش از ۲۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند. ارتش آذربایجان با موفقیت به عملیات خود در قره‌باغ ادامه می‌دهد. ما در سرزمین خودمان می‌جنگیم. قره‌باغ جز لاینفک آذربایجان است. جامعه بین المللی تمامیت ارضی کشور ما را به رسمیت می‌شناسد.

از سوی دیگر، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان نیز در مصاحبه با رادیو بی‌بی‌سی اعلام کرد: تحت تهدید موجودیتی قرار داریم. این مناقشه راه حل نظامی ندارد و هرگونه راه حلی باید برای مردم ارمنستان، قره باغ و جمهوری آذربایجان قابل قبول باشد.

گفتنی است که نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در منطقه مورد مناقشه قره باغ در روزهای اخیر بار دیگر به سوی هم آتش گشودند.

کد خبر 5036401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha