پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ خرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۰۵

دبیرکل نهاد کتابخانه ها و معاون شهردار تهران درباره بدهی های نیم درصدی گفتگو می کنند

دبیرکل نهاد کتابخانه ها و معاون شهردار تهران درباره بدهی های نیم درصدی گفتگو می کنند

سرانجام پس از گذشت ماه ها، مسئولان نهاد کتابخانه های عمومی کشور و شهرداری تهران درخصوص مذاکره درباره بدهی های نیم درصدی به توافق رسیدند.

علی غیاثی ندوشن مدیرکل امور انجمن ها و مشارکت های نهاد کتابخانه های عمومی کشور در گفتگو با مهر، از برگزاری جلسه مشترک میان مسئولان نهاد و شهرداری تهران درباره بحث بدهی های نیم درصدی و در سطوح عالی خبر داد و گفت: سه شنبه هفته گذشته جلسه ای را در سطح کارشناسی با معاون امور درآمدهای شهرداری تهران و معاون فرهنگی شهرداری اصفهان در دفتر تابش فر مدیرکل امور شهرداری های وزارت کشور برگزار کردیم.

 

وی درباره علت حضور نماینده ای از شهرداری اصفهان در این جلسه افزود: بحث نیم درصد بحثی کشوری است و مختص تهران نیست و حضور نماینده شهرداری اصفهان به این خاطر بود که این شهرداری نیز همانند تهران کتابخانه هایی را در اصفهان ساخته و آنها را اداره می کند. البته در تعدادی از شهرهای دیگر از جمله شیراز نیز چنین کارهایی انجام شده و می شود.

 

غیاثی اضافه کرد: در جلسه مذکور دو طرف توافق کرده اند که به غیر از شش مرکزی که بر اساس قانون اختیار ساخت و اداره کتابخانه عمومی در کشور را دارند، تمام کتابخانه های ساخته شده توسط نهادهای دیگر از جمله شهرداری ها، باید زیر نظارت انجمن های کتابخانه های عمومی استان و شهرستان و با استانداردهای انجمن اداره شوند. مقرر شد شهرداری های این دو کلان شهر ضمن ارائه فهرست مبالغی که تاکنون برای کتابخانه های عمومی خودشان هزینه کرده اند و بخشی از آن که به تائید ما خواهد رسید با مطالبات انجمن کتابخانه های عمومی پایاپای شود.

 

مدیرکل امور انجمن های نهاد کتابخانه های عمومی گفت: در واقع شهرداری های تهران و اصفهان از یک طرف طبق قانون مبالغی را به انجمن های کتابخانه های عمومی شهرشان بدهکارند و از طرف دیگر کتابخانه هایی را تاسیس و اداره می کنند و نباید چنین تلاش هایی نیز نادیده گرفته شود.

 

وی تاکید کرد: قرار است جلسه مشترک محمد حسین ملک احمدی دبیرکل نهاد کتابخانه های کشور با احمد نوریان معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری تهران و حسین محمد پور زندی معاون اداری مالی شهرداری تهران ساعت 16 روز چهارشنبه 30 خرداد ماه در محل شهرداری تهران برگزار شود.

 

به گزارش مهر، پس از دو سال نامه نگاری ملک احمدی به قالیباف این برای نخستین بار است که دو تن از مسئولان عالی رتبه نهاد کتابهانه های عمومی کشور و شهرداری تهران درباره بحث بدهی های نیم درصدی پای یک میز به گفتگو می نشینند. 

کد خبر 503647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha