به گزارش خبرنگار مهر در مشهد ، ظهر امروز در ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد محمد پژمان ، شهردار مشهد با اشاره به کسر بودجه سه میلیارد تومانی سازمان اتوبوسرانی پیشنهاد داد تا قیمت بلیت اتوبوس از 30 تومان به حداقل 40 تومان افزایش پیدا کند و تاکید کرد : افزایش قیمت باعث می شود که سازمان بتواند خدمات بهتری را یه مردم ارائه دهد و مردم از رفاه بیشتری برخوردار شوند.
وی با اشاره به اینکه سازمان اتوبوسرانی مشهد از بهترین ها در کشور است، خاطرنشان کرد : شهرداری نمی تواند تراکم بفروشد و پولش را صرف هزینه های جاری اتوبوسرانی کند، چرا که نمی توان سرمایه های شهر و شهروندان را فروخت تا قیمت بلیت افزایش پیدا نکند.
دکتر غلامرضا خواجی، عضو شورای شهر مشهد در این زمینه با تاکید بر اینکه در شعارهای انتخاباتی همه اعضای شورا ساماندهی وضعیت اتوبوس ها وجود داشته، اظهار داشت : اکثر مردم مشهد از وضعیت خدمات رسانی اتوبوسرانی ناراضی هستند، اتوبوس ها کثیف و سرویس دهی نامناسبی دارند، بیشتر راننده های اتوبوس دوشیفت کار می کنند و به علت خستگی برخورد مناسبی با مسافران ندارند.
وی افزود : اگر در مدیریت سازمان اتوبوسرانی مشهد تغییر داده شود، مشکلات این سازمان حل خواهد شد.
همچنین در این جلسه مصوب شد : سازمان اتوبوسرانی می تواند 200 نفر به عنوان راننده استخدام کند و تهیه کارت هوشمند برای اتوبوس های سازمان پس از اعلام نظر کمیسیون حمل ونقل و خدمات شهری و تصویب شورا قابل اجرا است .
بنا براین گزارش شورای شهر مشهد مصوب کرد : کاربری یک قطعه زمین در خیابان نامجو از مسکونی با تراکم کم به پمپ بنزین تغییر داده می شود و احداث آن مشروط بر احداث فضای سبز در اطراف آن به عمق پنج متر است .
همچنین در این جلسه مصوب شد : از پلمپ واحدهای تجاری موقت تا تعیین تکیف شورا در این زمینه جلوگیری به عمل آید.
نظر شما