به گزارش خبرنگار مهر ، در فاصله 3 روز به آغاز رقابتهای بین المللی جودو جام فجر چهار تیم عربستان ، فیلیپین ، غنا و فلسطین ازحضور درتهران انصراف دادند تا شانزدهمین دوره این مسابقات با حضور 20 تیم از روز پنجشنبه درسالن شهید افراسیابی برگزار شود.
حضورتیم های آذربایجان ، ماکائو ، پاکستان ، هند ، سیرالئون ، قزاقستان ، ترکمنستان ، ژاپن ، ویتنام ، سریلانکا ، چین تایپه ، ازبکستان ، کره جنوبی ، افغانستان ، سوریه ، قرقیزستان ، ارمنستان ، ترکیه ، مغولستان و گرجستان در این رقابتها قطعی شده است.
مغولستان و پاکستان وارد شدند
تیم های خارجی شرکت کننده در این رقابتها در حال ورود به ایران هستند. شب گذشته مغولستان که با ترکیبی کامل در جام فجر به میدان خواهد رفت وارد تهران شد و پس از آن نیز پاکستان به تهران رسید.
قدرتهای برتر آسیا امروز می آیند
تیم های جودو کره جنوبی و ژاپن که از آنها به عنوان قدرتهای برتر آسیا و جهان از آنها نام برده می شود امروز به تهران می آیند. کره جنوبی ساعت 40/18 و ژاپن ساعت 30/22 از طریق فرودگاه مهرآباد وارد تهران می شوند. همچنین ازبکستان نیز ساعت 30/13 دقیقه به تهران می آید وترکیه هم بامداد سه شنبه وارد می شود.
میران انصراف داد
سرگروه تیم ملی از مربیگری درجام فجر هم انصراف داد. در حالیکه شنیده می شد سید محمود میران هدایت یکی از دو تیم پارس جنوبی را در رقابتهای بین المللی جام فجر را برعهده خواهد داشت وی از انجام این کار نیز انصراف داد. بنابراین کار هدایت هر دوتیم را در این رقابتهاراآرش میر اسماعیلی بر عهده خواهد داشت.
نظر شما