پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا کرمانشاه:

تعداد موارد بستری کرونا از مرز ۵۰۰ نفر در کرمانشاه گذشت

تعداد موارد بستری کرونا از مرز ۵۰۰ نفر در کرمانشاه گذشت

کرمانشاه- رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از بستری ۵۰۸ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان کرمانشاه بر اثر ابتلا به بیماری کرونا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی محمدی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شبانه روز گذشته ۴۰ مورد مثبت مبتلا به کرونا در استان بستری شدند که جمع موارد مثبت بستری به چهار هزار و ۷۶۳ نفر رسید و هم‌اکنون ۵۰۸ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان کرمانشاه بستری هستند.

وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۶۱ مورد بیمار مثبت سرپایی نیز در استان کرمانشاه شناسایی و جمع موارد سرپایی مثبت در استان به ۱۵ هزار و ۷۴۶ نفر رسید.

رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: تعداد موارد فوت در اثر ابتلاء قطعی به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان هفت نفر است که از این تعداد چهار مورد فوت مربوط به شهرستان کرمانشاه و در شهرستان‌های اسلام آباد غرب، پاوه و گیلانغرب نیز هر کدام یک نفر در اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست دادند.

وی گفت: با احتساب موارد فوت در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان باختگان در اثر ابتلاء به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تاکنون به ۶۳۶ نفر رسید.

محمدی تصریح کرد: از ابتدای شروع اپیدمی تاکنون در استان ۱۳ هزار و ۴۲۳ نفر بستری و ۱۲ هزار و ۲۸۵ نفر نیز بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

گفتنی است، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۲ بیمار جدید با علائم مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمانشاه بستری شده و ترخیص ۹۳ نفر نیز از بیمارستان پس از بهبودی انجام گرفته است.

کد خبر 5039754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha