پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳

در ۶ ماهه نخست امسال انجام شد:

اجرای بیش از ۲ هزار مورد خدمات تخصصی فنی حفاری

اجرای بیش از ۲ هزار مورد خدمات تخصصی فنی حفاری

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی از اجرای ۲ هزار و ۳۴۵ مورد خدمات تخصصی فنی و ویژه حفاری در نیمه نخست امسال در مناطق خشکی و دریایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مهران مکوندی درباره عملکرد مجموعه‌های خدمات فنی این شرکت گفت: در این مدت در بخش عملیات ویژه ۷ هزار و ۷۶۶ متر حفاری افقی و جهت‌دار روی ۲۶ حلقه چاه‌ نفت و گاز و ۳۷۳ متر مغزه‌گیری از چاه‌ها در مراحل حفاری محقق شد.

وی افزود: افزون بر ۵۴۴ عملیات تخصصی، ۱۴۳ مورد عملیات نمودارگیری درون‌چاهی، ۲۵۲ مورد نمودارگیری سطحی و ۱۴۹ عملیات تکمیل چاه در حوزه مدیریت خدمات ویژه انجام شده است.

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی اظهار کرد: در حوزه مدیریت خدمات فنی از ابتدای فروردین‌ماه تا پایان شهریورماه، یک هزار و ۷۷۵ عملیات شامل ۳۷۸ مورد سیمان‌کاری، ۳۲ مورد عملیات اسیدکاری گسترده و ویژه، ۷۲۸ مورد عملیات تزریق‌پذیری، ۱۱۵ مورد خدمات لوله مغزی سیار، ۱۹۳ عملیات آزمایش چاه با ساق مته و ۱۶ عملیات ویژه حفاری با هوا انجام شده است.

مکوندی عنوان کرد: ۲۴ عملیات حفاری ویژه به روش فروتعادلی، ۲۰۷ عملیات لوله‌گذاری چاه، ۴۱ مورد نصب آویزه و ۴۱ مورد آزمایش بهره‌دهی چاه از دیگر موارد خدمات فنی و مهندسی است که این شرکت در مدت پیش‌گفته در مراحل حفاری و تعمیر چاه‌های نفت و گاز به شرکت‌های متقاضی و کارفرمایی و پروژه‌های کلید در دست ارائه داده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شرکت ملی حفاری ایران از نظر منابع انسانی متخصص و مجرب و تجهیزات و ماشین‌آلات کاربردی در زمینه ارائه خدمات تخصصی یکپارچه فنی و مهندسی که افزون بر ۲۰ تخصص اساسی در صنعت حفاری می‌شود، برای همکاری با شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران و بخش خصوصی فعال در عرصه صنعت نفت اعلام آمادگی کرد.

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی اظهار کرد: این شرکت با توجه به پروژه‌های حفاری ۲۸ مخزن (طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت) به صورت فعال در حوزه عملیات و خدمات فنی مربوط (Drilling & Integrated Services) آماده ارائه خدمات تخصصی است.

کد خبر 5039933

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۲۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۳
      0 0
      طرح افزایش تولید خوب است اما با شرایط تحریم فروش نفت خام بهتر است در افزایش ظرفیت ذخایر استراتژیک سرمایه گذاری کنیم قدرت تاثیرگذاری ما در بازار جهانی و قدرت چانه زنی برای لغو تحریم افزایش یابد