پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۵

معاون دادگستری لرستان:

نخستین دادگاه الکترونیکی در دادگستری لرستان برگزار شد

نخستین دادگاه الکترونیکی در دادگستری لرستان برگزار شد

خرم‌آباد- معاون دادگستری لرستان از برگزاری نخستین دادگاه الکترونیکی در دادگستری این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی سبزواری امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با دستور رئیس کل دادگستری لرستان، نخستین دادگاه الکترونیکی در دادگستری شهرستان خرم آباد برگزار شد.

وی، بیان داشت: برگزاری این دادگاه که به ریاست قاضی سهرابی صورت پذیرفت در راستای اجرای قانون، مواد ۶۵۲ و ۶۵۹ قانون آئین دادرسی کیفری، وجود بیماری منحوس کرونا و کاهش هزینه‌ها و شفافیت در رسیدگی‌ها برگزار شد.

معاون دادگستری لرستان، افزود: بهره گیری از دادرسی الکترونیکی در دستگاه قضائی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی راه مناسبی در محاکم قضائی برای ایام بیماری کرونا است که در سایر موارد نیز با عنایت به تجویز قانون، بستر مناسبی برای رسیدگی آسان، شفافیت در رسیدگی، کاهش چشمگیر هزینه‌ها و جلوگیری از یک سری از خطرات احتمالی، می‌تواند مسیری در راستای قضاوت عادلانه باشد.

حجت الاسلام سبزواری، گفت: وجود محدودیت امکانات الکترونیکی برای بهینه سازی دادرسی الکترونیکی می‌طلبد تجهیزات و ملزومات الکترونیکی در دستگاه قضائی تقویت تا همه شعب در اجرای قانون این امکان را برای جلسات رسیدگی داشته باشند.

کد خبر 5041910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
      0 0
      اقدامات قوه قضاییه در خصوص خدمات الکترونیک و اصلاح ساختار بوروکراتیگ اگر با کار کارشناسی و پژوهشی ادامه دار باشد و گسترش یابد موجب حل بسیاری از مشکلات خواهد شد و موجب کاهش در وقت و هزینه ها مردم میشود